Skocz do zawartości
Marcinas83

Linksys Wag 200g + Videostrada

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Tak jak w tytule. Wciśnięto mi ten szrot jakim jest livebox + dekoder do TV . Nie wiem co za ograniczony człowiek wymyślił coś takiego jak livebox i dlatego nie chciałbym z niego korzystać a mam w domu routerek LinkSysa jak w tytule. Moje pytanie jest takie czy mogę to połączyć razem, abym mógł oglądać tą videostrade? Czy tak jak w instrukcji obsługi napisano, iż videostrada tylko z liveboxem? Dekoder videostrady to sagem ISD 83 a router to LinkSys WAG 200G. Już mnie to powoli zaczyna wnerwiać i do tego jeszcze te narzekania rodziców :damage_wall: Ktoś próbował to połączyć? Dodam, że jak podłącze dekoder pod wyjście w routerze czy na liveboxie to... zamiast godziny na dekoderze mam coś takiego -.-/-.- co oznacza brak połączenia z serwerem videostrady (tak przynajmniej zostało napisane w instrukcji). Usługa videostrada podobno jest już aktywowana u operatora TP dostaliśmy potwierdzenie od nich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje pytanie jest takie czy mogę to połączyć razem, abym mógł oglądać tą videostrade? Czy tak jak w instrukcji obsługi napisano, iż videostrada tylko z liveboxem?

Nie.

Lista urządzeń na których da się przekierować VC na port fizyczny jest krótka, i nie ma na niej WAG200G.

http://forum.videostrada.net/viewtopic.php?t=308

w miarę kompletny opis problemu i możliwych rozwiązań

http://forum.videostrada.net/viewtopic.php?t=488

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi