dzikidaniel Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 Podałem zasilacz 550W. A i tak dobre 450W by starczyło. Poszukaj sobie testów tej 4870 gdzie masz podane pobory prądu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadar Logoth Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 Ok... tylko ze do tego 550W dokładam 80zł i mam 700W, który spokojnie mi wystarczy do następnej zmiany komputera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadar Logoth Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Części zostały już zakupione... na razie jedyne o czym się mogę podzielić na ich temat to opinia na temat sklepów/osób u których je kupowałem. proline.pl – Szczerze mogę polecić, bardzo szybko i profesjonalnie. Nie obwijają w bawełnę, jeżeli coś na stronie jest niedostępne to znaczy że nie ma i że nie warto czekać ;) Wpłata została zaksięgowana bardzo szybko. Konsultant skontaktował się telefonicznie dzień po złożeniu zamówienia, bardzo miły. Prędkość wysyłki BARDZO SZYBKA (nawet zbyt szybka, bo chciałem jeszcze coś domówić, a okazało się że przesyłka już u kuriera). techmarket.pl – Tak jak w przypadku wcześniejszym, polecam, szybko i profesji lanie. Co prawda konsultant nie dzwonił, trzeba było zrobić to samemu, ale za to mają infolinie 0801 ;) Przesyłki jeszcze nie otrzymałem, na następny dzień po złożeniu domawiałem części i to trochę wydłużyło. Jedna kwestia trochę mnie zaskoczyła, mianowicie okazuje się że części które widnieją na stronie jako dostępne niekoniecznie są dostępne. Tyczy się to zasilacza, obudowy i listy zasilającej… no ale może się zdarzyć każdemu… Ogólnie jestem zadowolony (a jak dostane przesyłkę to będę nawet bardziej zadowolony) allegro, użytkownik ambros_com_pl – tu się sprawa ma troszkę inaczej… dobrze że przed zamówieniem zapoznałem się z „O mnie” bo był bym bardzo niezadowolony. Mianowicie chodzi o czas realizacji zamówienia, nawet do 14dni roboczych, to długo… pozostaje uzbroić się w cierpliwość i czekać. W końcu wiedziałem na co się decyduje. Warto wspomnieć że kontakt dość szybki i raczej szczery. allegro, użytkownik gotik – szybko i sprawnie (2dni!) śmiało mogę polecić. Kontakt bardzo szybki. allegro, użytkownik Matravers – tak jak wcześniej, szybko i sprawnie, można polecić. Kontakt bardzo szybki. To tyle, mam nadzieję że te informacje pomogą komuś w podjęciu decyzji. Pozdrawiam, Dawid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadar Logoth Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Qrde tak sobie myślę... czy te OCZe REAPER zmieszczą się z Karakorum...? Ma ktoś jakieś informacje na ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Zmieszczą. Karakorum jest dość pasowne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadar Logoth Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Dzięki z info :) Sprawdzę to dopiero jutro bo techmarket.pl coś się opóźnia ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobydoo19911 Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 witam moim zdaniem ajk komp ma być do grafiki to powinien mieć gf8800 gtx albo ultra i następnie softmod do quadro w aplikacjach graficzznych powinno chodzić lepiej niż dowolny akcelerator stosowany do domowego użytku( gry i filmy) a co do reszty to pamięci powinny ecc-r co dojae dużo do stabilności tylko nie wiem czy ta płyta to obsługuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...