Skocz do zawartości
Shadar Logoth

Zestaw Do Grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Części zostały już zakupione... na razie jedyne o czym się mogę podzielić na ich temat to opinia na temat sklepów/osób u których je kupowałem.

proline.pl – Szczerze mogę polecić, bardzo szybko i profesjonalnie. Nie obwijają w bawełnę, jeżeli coś na stronie jest niedostępne to znaczy że nie ma i że nie warto czekać ;)

Wpłata została zaksięgowana bardzo szybko. Konsultant skontaktował się telefonicznie dzień po złożeniu zamówienia, bardzo miły. Prędkość wysyłki BARDZO SZYBKA (nawet zbyt szybka, bo chciałem jeszcze coś domówić, a okazało się że przesyłka już u kuriera).

techmarket.pl – Tak jak w przypadku wcześniejszym, polecam, szybko i profesji lanie. Co prawda konsultant nie dzwonił, trzeba było zrobić to samemu, ale za to mają infolinie 0801 ;) Przesyłki jeszcze nie otrzymałem, na następny dzień po złożeniu domawiałem części i to trochę wydłużyło. Jedna kwestia trochę mnie zaskoczyła, mianowicie okazuje się że części które widnieją na stronie jako dostępne niekoniecznie są dostępne. Tyczy się to zasilacza, obudowy i listy zasilającej… no ale może się zdarzyć każdemu… Ogólnie jestem zadowolony (a jak dostane przesyłkę to będę nawet bardziej zadowolony)

allegro, użytkownik ambros_com_pl – tu się sprawa ma troszkę inaczej… dobrze że przed zamówieniem zapoznałem się z „O mnie” bo był bym bardzo niezadowolony. Mianowicie chodzi o czas realizacji zamówienia, nawet do 14dni roboczych, to długo… pozostaje uzbroić się w cierpliwość i czekać. W końcu wiedziałem na co się decyduje.

Warto wspomnieć że kontakt dość szybki i raczej szczery.

allegro, użytkownik gotik – szybko i sprawnie (2dni!) śmiało mogę polecić. Kontakt bardzo szybki.

allegro, użytkownik Matravers – tak jak wcześniej, szybko i sprawnie, można polecić. Kontakt bardzo szybki.

To tyle, mam nadzieję że te informacje pomogą komuś w podjęciu decyzji.

Pozdrawiam,

Dawid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

moim zdaniem ajk komp ma być do grafiki to powinien mieć gf8800 gtx albo ultra i następnie softmod do quadro w aplikacjach graficzznych powinno chodzić lepiej niż dowolny akcelerator stosowany do domowego użytku( gry i filmy) a co do reszty to pamięci powinny ecc-r co dojae dużo do stabilności tylko nie wiem czy ta płyta to obsługuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi