kamilo900 Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Witam. Przymierzam się do zakupu monitora T240HD. Tylko zastanawia mnie jedna rzecz. Czy mogę normalnie działać na kompie podczas oglądania telewizji?? z tego co czytałem monitory z tunerami póki co nie mają jeszcze PIPu. To w takim razie jak to wygląda ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Nie da się. Na pilocie jest klawisz PIP, ale monitor nie ma tej funkcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo900 Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Genialnie.... czyli ogólnie niefajnie. Słyszałem ze ta wersja monitora z tunerem ma o wiele wiekszego input laga niz normalna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Tego to nie wiem. Mam T260HD i w UT3 coś tam czuć, że jest (np. snajperką do ruchomego celu jest ździebko gorzej niż na CRT). W innych grach nie poczułem. Zależy, kto jakie ma wymagania. Suchych liczb/testów nie znam. Dla mnie jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...