Gość Max15 Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Witam! Od jakiegoś tygodnia pojawił się dziwny problem, czasem komp się zwiesi bez powodu ( w takim momencie pali się cały czas dioda pracy dysku i tylko reset działa ). Oprócz tego czasem przy włączaniu wyskakuje komunikat "Boot failure..." i trzeba dawać znowu reset (czasem za pierwszym resetem zadziała czasem nie). Nie wiem co się stało, komputer się nie przegrzewa, ram testowałem całą noc memtestem. Mój sprzęt: MOBO: gigabyte 965P-DS3 PROC: C2D E4300 1,8GHZ 2MB PAMIEC: 2x 1GB GoodRam 667MhZ GRAFIKA: palit geforce 8600GT 256MB DYSK: SEAGATE 250GB ATA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 (edytowane) A zasilacz? Ja miałem u siebie to samo jak zaczął niedomagać ps. poza tym to się chyba nadaje do 'podstawowych' Edytowane 8 Lutego 2009 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...