Pawelek69 Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Witam, od pewnego czasu aktualizacje automatyczne po ściągnięciu pojawiają się tutaj: Żółta tarcza pojawia się tylko podczas ściągania aktualizacji a potem znika i nie mam możliwości podglądu aktualizacji. Jak to przywrócić? Stało to się chyba przed paroma tygodniami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Jak masz włączoną automatyczną instalację aktualizacji to będzie tak jak masz teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 A jak ustawić żeby pokazywała się tarcza że aktualizacje są pobrane i mogę sam je instalować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
securite Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Kliknij prawym na Mój komputer/Właściwości i ...itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Zagladałes kiedys do panelu sterowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 No właśnie problem tkwi w tym że zawsze mam ustawioną tę opcję: I aktualizacje wcale nie pokazują mi się na tarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
securite Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Opcja niżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Właśnie przeinstalowałem Windows, miałem zaznaczoną opcję jak podałeś, miałem możliwość wyboru aktualizacji, ale znowu mam ten sam problem, po pobraniu wszystkiego ikona aktualizacji znikła i umożliwiła instalację tylko przy wyłączaniu komputera :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...