Dark_Reaver Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Da się coś używalnego kupić? jestem na taki zmuszony... najlepiej było by mieć 26-30 ale cóż... kasa :D Zastosowanie: gry, filmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aln Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Nie tylko używanego ale i nowego http://www.komputronik.pl/Monitory_LCD/24_...pelny,id,62639/ myślę że do gier i filmów będzie w sam raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esspreso Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 możesz poszukać sobie w necie monitorów Gateway mają konkurencyjne ceny, i bywają tez allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 i 3/4 jest sprzedawane z wadami a pozostala czesc potrafi sie niestety sypać dość często...a szkoda bo świetne matryce i najładniejsze na rynku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 To ja proponuję ci trochę dołożyć około 200-300 zl i wźiąć LG W2600H. Biorąc ten monitor dostaniesz dobrą gwarancję i nie będziesz musiał się martwić np. wypalonymi pikselami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGent Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 W2600H jest całkiem fajny, ale proponowane przez innych gateway'e są tańsze i niektóre podzespoły mają od LG więć teoretycznie są one nieco słabszymi odpowiednikami LG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Tak ale odpowiednik to nie to samo :P A używka pewnie będzie kosztowała poniżej 1000 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...