Skocz do zawartości
Sobota

Nowy Komp Do 900zł

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazłem ze na tego abita jest v-mod. Abita biorę, bo jest dobrze wykonany i daje dobre wyniki w Oc. A jak singla składam to ważne ;-)

Abit jest mój. Jedziemy dalej koledzy. Jakieś memorki do niego co się kręcą a cena nie wykańczają 2x1GB lub 2xGB. Macie jakiś kandydatów, których obsługuje to mobo? Bo z wcześniej podanych ocz chyba nic nie będzie. Cena 170zł +-. A tutaj jest lista obsługiwanych pamięci. Woiem w 900zł racej się nie zmieszcze ale w 100zł realnie. Jeszcze pomożecie dobrać resztę :?:

Edytowane przez Sobota

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok takie wezmę.

Edit: Jakoś wczoraj nie zakminiłem ze te pamięci nie sa zgodne z listą, jak to jest jak dany moduł nie jest na liście jakie jest prawdopodobieństwo że będzie działał? Skąd to wiadomo jak się nie zrobi testu?

NIKT NIE WIE CZY NIKT NIE CHE ODPOWIADAĆ??

Edytowane przez Sobota

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Greenfoxy5

Na twoim miejscu zanim kupił bym E2xxx , E3xxx, E4xxx, to bym pomyślał nad Pentium 4 HT 3.0GHz , lub jakiegoś Pentium Dual Core....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A po co mu grzałka p4 ? Najlepiej kupić jakiegoś selekta z allegro dual cora i po problemie. Po co pakować sie w stare technologie ? Btw. I co złożyłeś już pc Sobota ? ;>

Edytowane przez Mario_86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A po co mu grzałka p4 ? Najlepiej kupić jakiegoś selekta z allegro dual cora i po problemie. Po co pakować sie w stare technologie ? Btw. I co złożyłeś już pc Sobota ? ;>

2 raz P4 już na pewno nie wezmę ;-) Obecnie czekam na części które idą pocztą polską, w 900zł się nie zmieściłem ale udało mi się zwiększyć budżet na ponad 1000zł a więc jest dobrze.

Konfig końcowy:

CPU: C2D E4300

MOBO: Abit IP35 Pro

GPU: GF 9800GT Asus Glaciator Fan 512 MB

RAM: OCZ 2x2GB 800Mhz

HDD: niestety przechodzi ze starego kompa

PSU: OCZ StealthXStream 600W SLI, cichy nie jest ale napięcia trzyma i mocy na pewno nie zabraknie

PASTA:IC Diamond 7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi