Sobota Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Nie SLI i CF to "trochę" za drogo. ;-) A więc co brać bo różnica w cenie żadna a w jakości duża :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Abita IP35 Pro zdecydowanie. Sam zresztą ze swojego Abita IP35 (zarówno bez -E, jak i Pro) jestem zadowolony, choć oczywiście nie tym się kierowałem polecając IP35 Pro ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 (edytowane) Znalazłem ze na tego abita jest v-mod. Abita biorę, bo jest dobrze wykonany i daje dobre wyniki w Oc. A jak singla składam to ważne ;-) Abit jest mój. Jedziemy dalej koledzy. Jakieś memorki do niego co się kręcą a cena nie wykańczają 2x1GB lub 2xGB. Macie jakiś kandydatów, których obsługuje to mobo? Bo z wcześniej podanych ocz chyba nic nie będzie. Cena 170zł +-. A tutaj jest lista obsługiwanych pamięci. Woiem w 900zł racej się nie zmieszcze ale w 100zł realnie. Jeszcze pomożecie dobrać resztę :?: Edytowane 10 Lutego 2009 przez Sobota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 (edytowane) Ram weź GoodRam 1x2GB 800MHZ, a resztę w GPU wsadź. Edytowane 10 Lutego 2009 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 (edytowane) Ok takie wezmę. Edit: Jakoś wczoraj nie zakminiłem ze te pamięci nie sa zgodne z listą, jak to jest jak dany moduł nie jest na liście jakie jest prawdopodobieństwo że będzie działał? Skąd to wiadomo jak się nie zrobi testu? NIKT NIE WIE CZY NIKT NIE CHE ODPOWIADAĆ?? Edytowane 12 Lutego 2009 przez Sobota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Greenfoxy5 Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 Na twoim miejscu zanim kupił bym E2xxx , E3xxx, E4xxx, to bym pomyślał nad Pentium 4 HT 3.0GHz , lub jakiegoś Pentium Dual Core.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_86 Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 (edytowane) A po co mu grzałka p4 ? Najlepiej kupić jakiegoś selekta z allegro dual cora i po problemie. Po co pakować sie w stare technologie ? Btw. I co złożyłeś już pc Sobota ? ;> Edytowane 18 Lutego 2009 przez Mario_86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 A po co mu grzałka p4 ? Najlepiej kupić jakiegoś selekta z allegro dual cora i po problemie. Po co pakować sie w stare technologie ? Btw. I co złożyłeś już pc Sobota ? ;>2 raz P4 już na pewno nie wezmę ;-) Obecnie czekam na części które idą pocztą polską, w 900zł się nie zmieściłem ale udało mi się zwiększyć budżet na ponad 1000zł a więc jest dobrze. Konfig końcowy: CPU: C2D E4300 MOBO: Abit IP35 Pro GPU: GF 9800GT Asus Glaciator Fan 512 MB RAM: OCZ 2x2GB 800Mhz HDD: niestety przechodzi ze starego kompa PSU: OCZ StealthXStream 600W SLI, cichy nie jest ale napięcia trzyma i mocy na pewno nie zabraknie PASTA:IC Diamond 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...