Gość chronicsmoke Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Nie wiem jak wam ale mi strasznie brakuje Carmageddona a ta gra go przypomina. Gameplay więcej o grze http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=12111 niestety póki co wyszła tylko wersja rosyjska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 w carmageddona gralem tylko na symbianie i bylo milo. moze bedzie demo po rusku w necie. warto luknac i taka wersje gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Gra już wyszła i fanom Carmageddona przypadła do gustu. Zmieniła się nazwa tytułu na Clutch, jedyne co mnie martwi to cena. W USA 20$ a u nas 24€. Na youtube są gameplaye Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 gra wyszla juz bardzo dawno temu. ale do "cywilizacji" dotarla dopiero teraz. mi nie przypadla do gustu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vauno Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 moze ktos powiedziec, jak w grze zmienic rozdzielczosc bez włączania gry?;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 patrzyl w pliku config? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vauno Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 patrzył, ni ma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 Niestety- szajs. Przypomina skrzyżowanie NFS:Most Wanted, tylko z zombie. Do Carmageddon nie ma porównania- nawet do TDR 2000. Tym jednak różni się, że graficznie jest kiepska i do tego fizyka samochodów jest bardzo słaba. Nie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...