KaxxL Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Witam Jak wyszukac slowo np: G__WA chodzi o glowe ;) i teraz pytanie czy da sie jakos wyszukac w google slowa napisanego bez paru litere wykorzystujac jakies *, .* ? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 czyżbyś tworzył auto-uzupełniacz krzyżówek w oparciu o google? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Nie ;) Poprostu chce znalesc pelne slowo a mam tylko pare literek ;/ i kurcze nie mam pojecia jak. Tutaj mi troche pomogli http://forum.pclab.pl/index.php?showtopic=448494 Ale jak wpisuje w google to i tak nici ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papillon86 Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Niestety nie jest coś takiego możliwe, więcej tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 (edytowane) Może spróbuj wpisać ciągiem litery, które masz a następnie słowa powiązane z wyrazem którego szukasz. Np. picre artist paint - gdzie słowo picture jest słowem szukanym. Edytowane 8 Lutego 2009 przez Rikki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 uu to nie przyjemnie ;/ Dzieki Panowie za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Pomysł Rikkiego wydaję mi się całkiem sensowny - powinna wtedy zadziałać korekta, czyli "Czy chodziło Ci o [szukany przez Ciebie wyraz]". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...