BiAłY Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Wlasnie jaki zebym mogl swoim dziadowym SDI zaciagac filmy? Kazza - probowalem i strasznie mnie wqrw&%* przewaznie jak cos chce sciagnac (jakis film) to albo nie moge sie polaczyc albo transfery ponizej 2kb/s :? DC - dobre to ale jak trzeba cos wiekszego sciagnac i przykladowo zostawie na noc kompa to mnie rozlanczaja :? i [gluteus maximus] z tego wychodzi Imesh - prawie identyczny jak kazza tyle ze ma duzo mniej plikow :? Emule i Edonkey niestety nie wiem jak to ustawic zeby optymalnie na moim laczu chodzilo (moglby mi ktos pomoc?)? Z gory dzieki Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 o edonkey poszukaj tu http://osloskop.e-cho.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 szukaj tu wszystko tam jest : http://www.pol-osiol.prv.pl/ http://www.osiolek.com/?co=hydepark http://emule-faq.prv.pl/ http://www.jaca.de/ http://www.ed2k-faq.prv.pl/ :D :D :D :roll: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Ech wszystko przeczytalem, ustawilem jak mi radza ale i tak lipa :?, chyba SDi sie nie nadaje do osiolka :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 kup sobie DVD jak ci zaden program nie odpowiada... zeby obejrzec filmik trzeba troche pocierpiec ( to za to, ze nielegalna kopia ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Ale po co cierpiec jak moze jest jakis sposob zeby mi to chodzilo jakos :D. Ja nie wymagam cudow zeby transfer tylko ponizej 6kb/s nie schodzil i nikt mnie nie rozlanczal :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 zmien lacze obojetnie jakie tylko nie sdi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 FTPy + FlashFXP i problem z glowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 FTPy + FlashFXP i problem z glowy ale często żeby sie dostać na jakiegoś dobrego warezowego FTP-a to trzeba sie nieźle naczekać a i tranferski nie rozpieszczją też często, dlatego DC++ jest najlepszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Direct Connect i nic wiecej do szczescia nie potrzeba wchodze na 3 huby (po 1000 userow kazdy) i mam czego dusza zapragnie! Tylko czasem trzeba poczekac na swoja kolejke. Jestem troche wkurzony, bo czekam 4 noc na kolejke do pierwszego cd'ka toci, zostalo mi 200 mb! A drugi juz wypalony PS Jak uzywasz firewalla to wlaczasz passive mode i tyle, cieszysz sie! A ztym rozlaczaniem to troche przesadziles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Direct Connect i nic wiecej do szczescia nie potrzeba wchodze na 3 huby (po 1000 userow kazdy) i mam czego dusza zapragnie! Tylko czasem trzeba poczekac na swoja kolejke. Jestem troche wkurzony, bo czekam 4 noc na kolejke do pierwszego cd'ka toci, zostalo mi 200 mb! A drugi juz wypalony PS Jak uzywasz firewalla to wlaczasz passive mode i tyle, cieszysz sie! A ztym rozlaczaniem to troche przesadziles Wlasnie nie przesadzilem. DC jest super dobre jak masz szybkie lacze to zdarzysz sciagnac zanim cie rozloncza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 poprostu trafiasz na tzw pijawy... nie sicagaj z polskich serwerow to same lamy... wejdz na jakies skandynawskie tam maja szybkie lacza i nie rozlaczaja (tylko uwazaj tam tez duzo polakow ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Ja zdecydowanie polecam eMule. Siedze na nim od pierwszej wersji i nie wroce juz na zwyklego osiolka. Fakt ze czsami trzeba byc cierpliwym, ale wg mnie jest nieporownywalnie lepszy od DC, Kazaa i innych. Wystarczy poczytac FAQ'i na podanych stronkach 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 A propos eMule to czytalem FAQ'i wielokrotnie, przegladalem stronki z opisyami, ustawialem i nic nie zassalem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 BiAłY Instal Kazaa Lite 2.0.2 czy jakoś tak. ja ściągam normalnie w nocy, a raczej jużpod wieczór od 21 leci po 10kb/s. Lite ma teakie fajne funkcje - szuka źródła -- robi to automatycznie i czybciej leci. DC też fajne, choć na razie nie użuwam, ale uzywałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 No ja nie wiem jak ludzie to robicie macie stałe a nie mozecie filmow sciagnac bo za dlugo trwa co ja mam powiedziec nie mam stalego bo nie moge zalozyc i mam tylko pakiet nocny a juz 3 filmy na modemie sciagnolem :lol: jak bym mial sdi to bym sie cieszyl kurcze troszke cierpliwosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 No ja nie wiem jak ludzie to robicie macie stałe a nie mozecie filmow sciagnac bo za dlugo trwa co ja mam powiedziec nie mam stalego bo nie moge zalozyc i mam tylko pakiet nocny a juz 3 filmy na modemie sciagnolem :lol: jak bym mial sdi to bym sie cieszyl kurcze troszke cierpliwosci :) Blogoslawie tepse za pakiet nocny :P Mam ISDN'a i moge na 2 kanalach siedziec (128 kb/s) :wink: Korzystam z neta przez 8 godzin na dobe i place 59 zl brutto!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 No ja nie wiem jak ludzie to robicie macie stałe a nie mozecie filmow sciagnac bo za dlugo trwa co ja mam powiedziec nie mam stalego bo nie moge zalozyc i mam tylko pakiet nocny a juz 3 filmy na modemie sciagnolem :lol: jak bym mial sdi to bym sie cieszyl kurcze troszke cierpliwosci :) Blogoslawie tepse za pakiet nocny :P Mam ISDN'a i moge na 2 kanalach siedziec (128 kb/s) :wink: Korzystam z neta przez 8 godzin na dobe i place 59 zl brutto!! No nie ma co przesadzac nienawidze telekomuny ale przynajmniej dobrze ze jest ten pakiet, tez chcialem zalozyc sobie isdn ale starsi nie chciel mi dac siana na to a sam nie mam az tyle zeby wyrzucic na isdn wiec zostaje nocny. Ale mam nadzieje ze po wejsciu do uni zrobia porzadek z tepsa i znajdzie sie jakas firma ktora wreszcie zalozy mi stale nic tylko sie modlic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 No ja nie wiem jak ludzie to robicie macie stałe a nie mozecie filmow sciagnac bo za dlugo trwa co ja mam powiedziec nie mam stalego bo nie moge zalozyc i mam tylko pakiet nocny a juz 3 filmy na modemie sciagnolem :lol: jak bym mial sdi to bym sie cieszyl kurcze troszke cierpliwosci :) Blogoslawie tepse za pakiet nocny :P Mam ISDN'a i moge na 2 kanalach siedziec (128 kb/s) :wink: Korzystam z neta przez 8 godzin na dobe i place 59 zl brutto!! a fujjj... zlodziejskie plemie to tpsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...