860lacov Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Jestem właśnie na finiszu sesji i planuję odpoczynek we dwoje. Bardzo lubimy góry, a szczególnie Tatry. W Zakopanem jakiś czas temu trafiłem na dom "Willa Misiek" na Antałówce. Ceny już od 30zł za na prawdę przyzwoite pokoje także polecam. W ostatnim czasie jeździliśmy właśnie tam i polecam, jednak tym razem chcemy spróbować gdzie indziej. Znacie jakieś interesujące domy z kwaterami? Nie chcemy na pewno mieszkać całkowicie po za miastem. W zależności od pogody Krupówki odwiedzimy pewnie nie raz, ale do tych bliższych dolin śmigniemy pewnie piechotą, a gdzieś dalej może być bus. Wyciąg narciarski ze względów finansowych raczej nas nie interesuje. W pokoju pełna łazienka to nie przymus, ale byłoby miło. Jednak prysznic to podstawa. Kuchnia jak najbardziej może być wspólna. Proszę o jakieś namiary na miejsca szczególnie przez was lubiane. Jeśli chodzi o ceny to najlepiej tak do 40zł za dobę za osobę. Jako student pseudo dzienny (niby dzienny a zajęcia często kończę wieczorami :/) nie mogę za bardzo szaleć niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Jesli lubicie chodzic po gorach przez duze G, nie lubicie zas zatloczonych szlakow moglbym polecic fajna miejscowke. Pora roku nie specjalnie jednak sprzyja wyprawie w to miejsce.. "Prawie jak Mount Everest" ;) Zdjecia sa z Maja 2008. Miejscami bylo pol metra sniegu, teraz jest go pewnie o wiele wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 1. Lubimy, ale jednak o tej porze roku raczej za wysoko nie wejdziemy. 2. Gdzie to jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Baza wypadowa w Brzegach, gory zas zaraz za granica Slowacka, kolo miejscowosci Podspady. Ogolnie idealne okolice dla mizantropow ;) google maps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...