Skocz do zawartości
860lacov

Gdzie Wyjechać?

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem właśnie na finiszu sesji i planuję odpoczynek we dwoje.

Bardzo lubimy góry, a szczególnie Tatry.

W Zakopanem jakiś czas temu trafiłem na dom "Willa Misiek" na Antałówce. Ceny już od 30zł za na prawdę przyzwoite pokoje także polecam.

W ostatnim czasie jeździliśmy właśnie tam i polecam, jednak tym razem chcemy spróbować gdzie indziej.

Znacie jakieś interesujące domy z kwaterami?

Nie chcemy na pewno mieszkać całkowicie po za miastem. W zależności od pogody Krupówki odwiedzimy pewnie nie raz, ale do tych bliższych dolin śmigniemy pewnie piechotą, a gdzieś dalej może być bus.

Wyciąg narciarski ze względów finansowych raczej nas nie interesuje.

W pokoju pełna łazienka to nie przymus, ale byłoby miło. Jednak prysznic to podstawa.

Kuchnia jak najbardziej może być wspólna.

Proszę o jakieś namiary na miejsca szczególnie przez was lubiane.

Jeśli chodzi o ceny to najlepiej tak do 40zł za dobę za osobę. Jako student pseudo dzienny (niby dzienny a zajęcia często kończę wieczorami :/) nie mogę za bardzo szaleć niestety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli lubicie chodzic po gorach przez duze G, nie lubicie zas zatloczonych szlakow moglbym polecic fajna miejscowke.

Pora roku nie specjalnie jednak sprzyja wyprawie w to miejsce..

Dołączona grafika

Dołączona grafika

"Prawie jak Mount Everest" ;)

Zdjecia sa z Maja 2008. Miejscami bylo pol metra sniegu, teraz jest go pewnie o wiele wiecej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi