Vad3r Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Otoz nie moge znalesc jakiegos sensownego oprogramowania do soundu :/ Po zainstalowaniu nForce_2.03 w systemie jest tylko Volume Center a'la Windows :( Jeszcze tydzien temu mialem starsza plyte SL75FRV (AC 97 Realteka) i tam jest bogatsze oprogramowanie ( efekty , korektor, karakoe itp. ) Czyzby po macoszemu potraktowali "sound board NForce2" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 zainstaluj stery realtek'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vad3r Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Hehe , probowalem ;) Ale przeciez karta jest NVidii :/ W sterach NForce jest AudioUtl/Sound Storm - czyzby to bylo tylko do Epoxa ? Przeciez to ciagle ten sam chipset :/ Przy odpaleniu mam komunikat : Inicjalizacja sterownika audio NVIDIA nie powiodla sie! Prosze zainstalowac i spobowac ponownie. Zobacz czy dziala Ci ten SS, bo mozliwe, ze mam juz rozjechany system :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 O ile wiem soltek nie ma SS bo ma mostek mcp2 a ss jest dopiero w mcp2-T Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vad3r Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 buuuuuuu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 a u mnie są jakieś trzaski... wkurza mnie to... :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vad3r Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 U mnie jest czysty dzwiek - mozliwe, ze w N2 juz to poprawili ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 hmm nvidia ss w panelu sterowania pojawia sie tylko jesli zainstalujesz recznie same stery od dzwieku i nie ma prawa działać bo to jest tylko dla southbridge mcp-t z wbudowanym ss. soltekowcom pozostają stery realteka albo oryginalny regulator z podpisem 'nvidia audio ' czy jakoś tak. pozdr. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 jakos dla mnie od poczatku nie przypadla do gustu ta karta kiedy nie dzialala mi wieza jak podlaczalem do drugiego gniazda :( wsadzilem swojego Live'a i po sprawie wiec.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vad3r Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 hmm nvidia ss w panelu sterowania pojawia sie tylko jesli zainstalujesz recznie same stery od dzwieku i nie ma prawa działać bo to jest tylko dla southbridge mcp-t z wbudowanym ss. soltekowcom pozostają stery realteka albo oryginalny regulator z podpisem 'nvidia audio ' czy jakoś tak. pozdr. :) Hmmm to wszystko jest dosc dziwne :/ Stery realteka sie instaluja, ale nie dzialaja Chociaz pewna ciekawostka jest fakt ze symbol ( ikona ) racka z realteka jest taka sama jak na jednym ze scalakow na plycie ( kolo AGP ) takze wskazywaloby to na jednak zastosowanie dzwieku z Realteka :/ hmmmm tylko dlaczego mi nie dziala ...ide kopac dalej ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...