Liquid Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Mam takie coś z nagrywarką. Jak wkładam płytke to jej nie chce czytać a płytki CD-RW gdy daje wyczyść w Nero to po chwili wyskakuje komunikat ,,Wystąpił reset,, i klapa. Czy jest to spowodowane zurzyciem czy winna tkwi w jakichś ustawieniach. No chyba że moge już zbierać kase na nową :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 nie zdziwilbym sie, gdyby ta cdrw nie obsugiwala multispeed, ale obsluguje :/ blah.......wez ja do innego kompa ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 a moze po prostu nadszedl kres dni teac'a 8x8x32x :evil: ale sprawdz ja na innym kompie jak mowi bruce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 moze przeinstaluj nero ja mialem taki przzypadek ze mi kazdaa plytke co wsadzilem palil a jak pzeinstalowalem to bylo juz ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Narazie nie mam dostępu do innego kompa. Ale tak mi się wydaje że to koniec, zero wogóle nie reaguje na CD jak wkładam. Dotego dysk tak stuka jak przy restarci gdy czyta płytke. Ale najlepsze jast to że Windows twierdzi że urządzenia działa poprawnie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 sluchaj windowsa :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Taa winows rulz :D BTW moze masz zabrudzony laser? Ja mam nagrywarke 3 miechy i po 2 miechach juz musialem otworzyc nagrywarke i czyscic wacikiem laser bo mi wogole CD nie chciala czytac. Ew. kup plyte czyszczaca napedy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...