donio Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Witam... Chciałbym zrobić formata i chciałem zachować liste plików w emule i żeby te rzeczy co mi się ściągają zachować. Czy jest taka morzliwość???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 A mozesz mi pomoc jak Emula skonfigurowac zeby mi ladnie chodzil? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Bym ci pomugł tylko że ja w moim nic nie konfigurowałem... i chodzi mi normalnie : ) Normalnie instalka wizard co do prędkości i nic więcej + udostępnienie plików.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Kopiujesz Temp z muła na inny dysk i po kłopocie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Kopiujesz Temp z muła na inny dysk i po kłopocie...Ale bende musiał program tesh skopiować bo wydaje mi się że bendzie tesh potrzebna lista plików które się ściągały...??? do tego programu tak jak to było w dc było to 1 plik gdzie znajdowała się ta lista plików bo pliki które ściągam to i tak trzymam na innym dysku ... : ))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 No wlasnie musisz tylko potem tempa starego do nowego emula przegrac. Nie wiem tyklo czy powinienes miec ta sama xywe w nowym emulu ale to chyba obojetne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Ok dzienki także jutro mnie czeka format : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 xywka nieważna jest dobrze by było żebyś jeszcze przegrał server.met, clienst.met i known.met bo w nich są najważniejsze ustawienia zapisane (lista servów, kolejki itp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 No wszystko ok. Skopiowałem cały folder i działa .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...