diversion Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Witam. No więc do rzeczy, posiadam komputer na którym są utworzone trzy konta administratora i takowe też muszą być <_<, nie jestem jedynym użytkownikiem, dlatego tez pytam czy jest możliwość blokady dostępu do internetu na koncie administratora z poziomu windowsa. Jeśli nie to jaki prosty program polecacie, chodzi tylko o blokade neta, zadne inne fajerwerki mnie nie interesują. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Zależy kto na tym koncie siedzi - noob, czy cwaniak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diversion Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Bez dwóch zdań moge powiedziec że jednak noob aniżeli cwaniak <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 (edytowane) Najprostsza metoda to wrzucenie jakiegoś skryptu podczas logowania, który wyłączy sieciówkę, skasuje bramę domyślną itp. - patrz komendy net i netsh. Kolejną opcją jest filtr rodzicielski w explorerze. Bardziej zaawansowana sztuczka Można też pobawić się prawami do apletu połączeń sieciowych ncpa.cpl Przypomniało mi się - wystarczy wpisać jakieś nie istniejące proxy w ustawieniach przeglądarki i też powinno skutecznie zablokować przeglądanie www. Chyba że szukasz czegoś totalnego - patrz powyżej :) Edytowane 9 Lutego 2009 przez Aquarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...