SmiechuKamil Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Witam. Mam zamiar kupić kartę graficzną nVidia GeForce 6800GT na złącze AGP. Ma ona wtyczkę od zasilania typu molex. Z racji tego, że posiadam 3 dyski twarde i nagrywarkę DVD, nie mam już wolnej wtyczki. W związku z tym, chciałbym zakupić rozgałęźnik 1 - 2 molexy. Czy gdy podłączę to w takiej kombinacji, to nie spali mi się coś, itp? Zasilacz Modecom MC-350ATX 2.0 Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 nic się nie spali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmiechuKamil Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Na pewno? Słyszałem od wujka, że może karta nie chodzić stabilnie, ale nie bardzo mu wierzę, więc pytam się Was;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianie Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Modecom MC jest dobrym zasilaczem i pociągnie ten sprzęt (sugeruję się po karcie) z paluszkiem :wink: a czy rozgałęźnik czy nie .. nie robi to żadnej różnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmiechuKamil Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Ok, dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Na pewno?gdybym nie wiedział to bym nie pisał. Swego czasu miałem 3 takie rozgałęźniki i jakoś wszystko działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...