Skocz do zawartości
Keslaw

Zasilacz Maxtor Pod...

Rekomendowane odpowiedzi

Komp:

http://img150.imageshack.us/my.php?image=komppq7.jpg

Chce kręcić procka na 2.8-3.0, polecili mi sklepie zasilacz Maxtor 350W(max 400W), ale coś nie chce mi sie wierzyć w jakiegoś nou nejma. Sklep to www.wolnet.pl , mają niekompletny cennik troche i nieaktualny...

Jak tam nic nie znajdziecie fajnego do 150 zł, to znajdźcie mi gdzieś coś-z kurierem. Przykładowo sklep.benchmark.pl , podkreślam do 150 zł i na teraz potrzebuje odp. , bo niedługo komp sie cały spali od tego głupiego tracera 4life 400w :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komp:

http://img150.imageshack.us/my.php?image=komppq7.jpg

Chce kręcić procka na 2.8-3.0, polecili mi sklepie zasilacz Maxtor 350W(max 400W), ale coś nie chce mi sie wierzyć w jakiegoś nou nejma. Sklep to www.wolnet.pl , mają niekompletny cennik troche i nieaktualny...

Jak tam nic nie znajdziecie fajnego do 150 zł, to znajdźcie mi gdzieś coś-z kurierem. Przykładowo sklep.benchmark.pl , podkreślam do 150 zł i na teraz potrzebuje odp. , bo niedługo komp sie cały spali od tego głupiego tracera 4life 400w :D

http://allegro.pl/item549328475_nowy_chief..._pfc_gw_fv.html

Ten dobry i tani-brać? Bym zamówił już dzisiaj nawet ! Proszę o odpowiedź, naprawde zależy mi na czasie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bierz spokojnie.Sam go mam ponad rok i nie narzekam.Ciągnie mi to co w podpisie a stać go na więcej. Btw. Te nazwy nonejmów to niezła parodia :D Z początku myślałem że pomyliłeś dyski z zasilaczami :D

Edytowane przez Mario_86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bierz spokojnie.Sam go mam ponad rok i nie narzekam.Ciągnie mi to co w podpisie a stać go na więcej. Btw. Te nazwy nonejmów to niezła parodia :D Z początku myślałem że pomyliłeś dyski z zasilaczami :D

Zamówione, kurde ale się trafiła okazja-teraz taki zasilacz kosztuje ~250 zł, a ja mam po starej cenie która była ponad pół roku temu czyli ~130zł.

Wiadomo-wyprzedaż, hehe, dzięki za rady, mam nadzieje, że ten zasilacz mnie nie zawiedzie i pokręce tego głupiego athlona-.-

Ostatnie pytanie, jak podłącze w dwa złącza wychodzące od karty (zasilające), to będe miał dwa razy lepszy rezultat czy to czemuś innemu służy? Bo na tym zasilaczu mam jedno złącze zasilające podłączone, jest różnica jak są dwa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem Ci że ja tego gf-a co mam w podpisie podpiąłem na jednej wtyczce chociaż też są dwie i śmiga bez problemów. Może chodzi o to że takie podłączenie wpływa lepiej na podkręcalność karty ?

Szczerze mówiąc nie wiem i jakoś sie nad tym nie zastanawiałem dłużej. Ważne że jest stabilnie i gra muzyka ;]. A owy zasilacz kupiłem u siebei za 145 :) Fajnie że trafiłeś na taką aukcyjkę.

Powodzenia w oc życzę ;)

Edytowane przez Mario_86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi