Gość Gumis1983 Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 mam problem gdy zamykam przegladarke ie.. wyskakuje mi takie okienko jak na foto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 zmień przegladarke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis1983 Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 ale blysnoles inteligencjia tyle ze ja chce rozwiazac problem a nie go unikac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 ale blysnoles inteligencjia No, a ty jeszcze bardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis1983 Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 specjalnie tak napisalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Uruchom IE bez dodatków i sprawdz czy równiez wystepuje błąd przy zamknieciu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis1983 Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 tak samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 ale blysnoles inteligencjia tyle ze ja chce rozwiazac problem a nie go unikac specjalnie tak napisalemyhym :lol2: niech Ci bedzie. Ja dalem jedno z wielu mozliwych rozwiazan problemu, których moga byc dziesiatki a moze nawet setki (az po wymiane pamieci), ale skoro lubisz chodzic dluzsza droga i masz taka blyskotliwa inteligencje to czemu nie zapytales o porade wszechwiedzacej wrozki :google: Mi znalezienie kilku sposobow rozwiazania Twojego problemu zajelo okolo 2 minut :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis1983 Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 [skoro znalazles czemu nie napisales a problem lezal po stronie kasperskyego odinstalem i problemu nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...