pmp Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 kto produkuje obudowy antec i chieftec ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 mysle ze antec i chieftec :twisted: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 gdyby to było takie oczywiste nie byłoby zagadki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 :lol: Codagen :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 a jezeli ty wiesz to po co sie nas pytasz ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 ja ? wlasnie sobie uswiadomiłem że nie wiem tego. mam przed sobą obudowe... no właśnie jakąś, która na pierwszy rzut oka jest chiefteciem ale... z dużym przetłoczeniem © xiang-nong 1998 o ile siegam pamiecia wstecz firmy chieftec w 98 roku chyba nie bylo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 kiedys ktos mowil ze chieftec i antec zapozyczyly tezn wzor od jakiejs firmy, ale zebym jeszcze apmietal od jakiej :idea: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 :!: CHENMING http://www.chenming.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 :!: CHENMING http://www.chenming.com/ zapodajesz... kazdy wie ze tracer :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 benek - no. wreszcie ktos mondry ;) tnx, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...