Skocz do zawartości
Firo

Genius 2000x A Karta Zintegrowana.

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest sens kupowania tych glosnikow dla zintegrowanej karty Realtek HD Audio w laptopie ?

Czy moze jakis lepszy wybor w tym przedziale cenowym ( 250 zl ).

Glownie sklaniam sie bardziej nad dobrze wykonanym 2.0 w drewnie niz 2.1/5.1 w tej cenie.

Ma ktos jakies doswiadczenia z tymi glosnikami ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja właśnie czekam na swoje gienki i poczatkowo będą grały z kartą sigmatel z laptopa. Do 250 nie ma nic lepszego.. mało tego.. ceny wszystkiego lecą strasznie w górę. Przed wakacjami to chyba solo6c można było miec w tych okolicach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie po raz pierwszy testuję moje 2000X i.. przyznam że jestem nieco rozczarowany dźwiękiem. Słuchawki potrafią jednak dużo więcej. No ale głośniki jeszcze niewygrzane i grają na integrze. Z tym że zabawa potencjometrami bardzo wiele zmienia i muszę zobaczyć czy nie da się uzupełnić jakoś tego czego mi brakuje. Jedno wiem na pewno - głośnik bez potencjometrów gra jak przytłumiony. Czy jest to możliwe że jak mu zmienię kabel to coś pomoże?

Edit:

Grają już godzinę.. i chyba się powoli rozgrzewają.. Bo nagle zacząłem się zastanawiać skąd się wzięla ta perkusj? Wcześniej jej nie było :D

Edit2:

Cholernie czułe na skoki napięcia - słychać trzask jak lodówka się włącza/wyłącza.

I prawie spadłem z krzesła jak usłyszałem to: http://sinan.ussakli.net/basstest/THX%20-%...jor%20Bass).mp3

W słuchawkach ani pierdziawkach creativa nie ma takiego efektu.

Edytowane przez ainaruth

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi