Skocz do zawartości
KudiAnalFck

Wirus?prosze O Szybką Pomoc :(

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam oto taki problem gdy chce zainstalowac opere wyskakuje mi takie coś

Dołączona grafika

natomiast jak uruchamiam np mplayerc.exe to tylko klepsydra od myszki zaladuje a programu nie widać.. ładuje się na pusto.Wczoraj wyrzuciłem z kompa jakiegoś wira o nazwie Spyware Protection 2009 i nie wiem co mam zrobić bo mam bodajże trojany:| proszę o pomoc

Następnie

kolejna rzecz teraz naprzykład uruchomienie jakiegokolwiek programu .exe daje kłopot następujacego typu:

Dołączona grafika

ComboFix

Dołączona grafika

A mam pytanie wyczytałem gdzieś że trzeba jakąś poprawkę a jak u mnie jej nie ma w dodaj/usuń ? to gdzie je moge znaleść? odinstalować i zainstalować nową pozdrawiam!

Proszę o pomoc zainstalowałem Spyware Doctor,Ad-Adware antywira i Ashampoo FireWall i nie wiem co jest że one nic nie pomagają teraz komp zamulony strasznie :blink: :blink: :(

a to mój menedżer zadań w razie czego w tle instaluje sie gra :P

Dołączona grafika

Dołączona grafika

próba uruchomienia ComboFixa..

Dołączona grafika

:blink:

a co moge np. wyłączyć?

Oto wykaz MSConfig ?Dodam że plików typu .exe rzadko kiedy uda mi się otworzyć:(

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

:damage_wall: :damage_wall:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi