KudiAnalFck Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Witam mam oto taki problem gdy chce zainstalowac opere wyskakuje mi takie coś natomiast jak uruchamiam np mplayerc.exe to tylko klepsydra od myszki zaladuje a programu nie widać.. ładuje się na pusto.Wczoraj wyrzuciłem z kompa jakiegoś wira o nazwie Spyware Protection 2009 i nie wiem co mam zrobić bo mam bodajże trojany:| proszę o pomoc Następnie kolejna rzecz teraz naprzykład uruchomienie jakiegokolwiek programu .exe daje kłopot następujacego typu: ComboFix A mam pytanie wyczytałem gdzieś że trzeba jakąś poprawkę a jak u mnie jej nie ma w dodaj/usuń ? to gdzie je moge znaleść? odinstalować i zainstalować nową pozdrawiam! Proszę o pomoc zainstalowałem Spyware Doctor,Ad-Adware antywira i Ashampoo FireWall i nie wiem co jest że one nic nie pomagają teraz komp zamulony strasznie :blink: :blink: :( a to mój menedżer zadań w razie czego w tle instaluje sie gra :P próba uruchomienia ComboFixa.. :blink: a co moge np. wyłączyć? Oto wykaz MSConfig ?Dodam że plików typu .exe rzadko kiedy uda mi się otworzyć:( :damage_wall: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 co by to nie byłó zacząłbym od przeskanowaniem spybot +cureit w TRYBIE AWARYJNYM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JwR Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Ad-Aware Se w trybie awaryjnym powinien załatwić sprawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...