Fencek Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Witam W laptopie mam uciętą prawą część matrycy. Ucięcie wynosi około 5 cm i na tej powierzchni jest czarne. Krótko mówiąc ekran jest zwężony o te 5 cm. Czy mógłby mi ktoś napisać na czym może polegać problem? Jak się z nim uporać? Być może ktoś z Was kiedyś spotkał się z podobnym problemem. Mam nadzieję, że matryca nie jest do wymiany... Serdecznie pozdrawiam i proszę o szybką odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 w roznych rozdzielczosciach? jezeli tak to uwalona matryca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fencek Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 W każdej rozdzielczości jest ucięty. Dodam jeszcze że po pojawieniu się obciętego obrazu wyłączałem laptopa i potem obraz był OK. Teraz jednak to nie działa. Po podłączeniu do telewizora obraz jest OK. Na innym forum jeden z użytkowników sugerował że to może być skopana grafika. Jeżeli miałbym kupować matrycę to chciałbym, żeby ktoś upewnił mnie że to na 100% w niej tkwi cały problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 mozliwe ze tasma od matrycy jest uszkodzona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...