Polonium Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Szacun za budę. Jak bym miał wybierać pomiędzy sklepową a taką nie wahałbym się. Wgląda świetnie! (Ale IMO za dużo śrubek xD Fajny efekt to daje ale według mnie mało praktyczne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost991 Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 ...mało praktyczne...Według mnie bardzo praktyczne. Chcesz zmienić jakiś bok obudowy proszę bardzo odkręcasz śrubunek docinasz blachę, wiercisz wstawiasz i już całkiem inna obudowa :P Nocna sesja: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Ogromne gratulacje za zrealizowanie projektu :) szczerze buda rewelacyjna :) Ogromny + dla Ciebie za wytrwałość i prace poświęcone przy Tym projekcie :) teraz Tylko na jakiś konkurs :) oczywiście po zerwaniu naklejek z grafy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost991 Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 oczywiście po zerwaniu naklejek z grafy...Docelowo miał być TOP i dlatego naklejki zostały. Przy wymianie pamięci na pewno się ich pozbędę Dzięki za opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost991 Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Buda dostała nowe oświetlenie ( 4x LED ) ( sorry za jakoś ostatniego zdjęcia, ale nie mam aktualnie statywu ) i jak się teraz widzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 fajnie :D tak trochę mroczniej i bardziej elegancko :P bardziej w moim stylu, choć poprzednia dyskoteka też fajna była xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Troszke odkopie, ale ja bym jednak jakos oslonil te wentylatory na front panelu - wypadki sie zdarzaja, z reguly w najmniej oczekiwanym momencie (i nie mowie tu tylko o wsadzeniu tam przez przypadek czesci ciala, ale np. wpadnieciu czegos). A tak poza tym duzy szacun za wlozona prace i koncowy efekt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...