deczklav Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Heh, ostatnio trafiło do mnie troche stuffu. Znalazły się tam rowniez dziiwne kabelki, z ktoorymi nigdy wczesniej się nie spotkałem 8O Moze ktos z WAS będzie wiedział do czego to słuzy (to ten szary Y): http://olsza.krakow.pl/~deczklav/coto.JPG Posiada wejscia PS2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 rozgleznik na 2 klawiatury albo mychy hehe :lol: tak z glupia strzelilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 to je do notebook'a masz jeden port ps a podłączasz zewnętrzną mysz i klawiaturę - w każdym razie widziałem jak znajomy tak podłączał do starego Dell'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 to je do notebook'a masz jeden port ps a podłączasz zewnętrzną mysz i klawiaturę - w każdym razie widziałem jak znajomy tak podłączał do starego Dell'a Słuchaj się ludzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 To prawda przydatne do koma w którym jest mało przerwań można jedn skasowac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 eheh przerwania te na których są ps'y to ich nie "uwolnisz" :P ja próbowałem wyciągnac umnie jakieś wyłaczając usb i [gluteus maximus] nic ci to nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 eheh przerwania te na których są ps'y to ich nie "uwolnisz" :P ja próbowałem wyciągnac umnie jakieś wyłaczając usb i <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nic ci to nie da. Jaja se robiłem przecież :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...