Draco87 Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Witam. Mój problem jest dość dziwny i wcześniej się z czymś takim nie spotkałem. Konfiguracja: GA-8I915G Duo Pentium 4 (506) 2,66GHz 2x 512MB DDR2 533MHz 7300GT Pci-E 200GB Seagate Barracuda S-ATA Komputer po złożeniu nie miał żadnych problemów z działaniem, Windows się zainstalował bez żadnych problemów. Dopiero z czasem komputer przestał chcieć się uruchamiać. Przechodzi przez pierwszy ekran, wykrywa dyski, pamięć, procesor, i zawiesza się na 2 ekranie (ten z tabelą, gdzie wykrywane są porty USB, HDD Smart itp.). Dioda pracy dysku twardego zaczyna świecić non-stop i komputer nie chce się dalej uruchomić. Czy ktoś z was orientuje się, czego to może być wina, albo spotkał się z takim probleme? Co ciekawe, jak ostatnio rozkręciłem komputer, docisnąłem pamięci itp. to komputer normalnie uruchamiał się przez kilka dni, po czym znów pojawił się ten problem. Proszę o jakąś radę, czego to może być wina, bo nie chciałbym np. wymienić płyty głównej, a później np. okazałoby się, że to dysk twardy. Najbardziej z tego wszystkiego dziwi mnie fakt, że przez parę dni wszystko działa jak należy, a później przestaje. Jeśli zamieściłem temat w niewłaściwym dziale, to z góry przepraszam i proszę moderatorów o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu. Pozdrawiam, Draco87. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...