Rorschach Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Witam Zna ktoś może jakiś sposób na zaktualizowanie windows 98 do W98 SE? Muszę zainstalować na nim karte WIFI, ale okazuje się, że sterowniki są tylko poniżej 98 se. Wyczytałem gdzieś, że jest możliwość ściągnięcia takiej aktualizacji może ktoś się skąd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 a co to za karta? (producent, model) nie mam pewnosci ale chyba takiej aktualizacji nie zrobisz (a nawet jak zrobisz wyjdzie na jedno jak bys zainstalowal od nowa 98 SE) bardzo stary to komputer? Moze lepiej bedzie XP zainstalowac bo jak by nie patrzec to 98 to juz przezytek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Chyba nie ma takiej aktualizacji. Jeśli baaaardzo słaby sprzęt to poszukaj sobie mini XP (wymagania podobne do win98). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rorschach Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Problemem są licencje i dlatego muszę zostać przy win98. Chyba, że ktoś wie gdzie można znaleźć sterowniki na win98 dla karty techniclan wipr-3012. Chipset ralink rt 2561t. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 wydaje mi sie ze sterowniki od 98se powinny dzialac na 98 i odwrotnie... probowales? sprobuj tego: http://www.cyberbajt.pl/download/sparklan/...3012/RT2561.zip lub http://www.ralinktech.com.tw/data/drivers/...07_0.1.0.29.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rorschach Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 dzięki domban214 za sterowniki, które podesłałeś. Udało mi się zmusić winde do wykrycia karty, tylko aplikacja Ralinka do wyszukiwania nie chce się włączyć. Znacie może jakąś aplikacje do wyszukiwania sieci wifi działająca po windows 98? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...