stasimon Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Witam Mam pytanie odnosnie przekierowania portu, nie mam problemu jesli mam przekierowac port na dany komputer. Chcialbym sie dowiedziec, czy mozna jakos przekierowany port np. 888 przekierowac na inny, np. 999? Chodzi o to, ze mam sprzet ktory ma miec przekierowany port np. 888 wiec lacze sie z nim podajac IP i ten port. Poniewaz mam kompy w lanie to ludzie znaja ten port, chcialbym go wiec zamienic na inny. Tak zeby mozna bylo laczyc sie z sprzetem wpisujac IP i inny port (zakladam ze sprzet nadal pracuje na 888 bo inaczej nie moze) Pytanie jak to zrobic? Mam ruter Netgeara, oto fotka z opcji ustawienia portu: Bede wdzieczny za pomoc! pzd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Jak się łączysz z tym kompem w sensie sprzętem. Nie łatwiej będzie zmienić port na maszynie do której się łaczysz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...