centy Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 (edytowane) Śledzić wątek na guru, są jakieś ruchy w temacie. Edytowane 8 Września 2010 przez centy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Spoznilem sie... Link sie otwarl, ale dowland zakonczyl sie na 35 mb :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Już ktoś uploaduje , także za kilka/kilkanaście minut będzie nowy link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Ha, ha ... ale goscia cisna :lol2: Zaraz powinien byc link do sterow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 a dla 32bit windowsa nie dali :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Jeszcze nie sprawdzałem w grach, ale fajny ma instalator :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Tak śledzę te forum i wiara chwali te nowe stery beta tylko mnie dziwi dlaczego nie dali na win7 32bit?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Bo tych sterów chyba nie dali, wypłynęły zapewne przed czasem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 (edytowane) Przecież to wyciek , jakiś redaktorek pewnie udostępnił. Ten dynamic tilling co tam opisują to już był wcześniej tylko nie był dostępny w cp :wink: Stery są z 1 września także nv wyprodukowało już nowsze stery , nv robi nową paczkę do tygodnia. Edytowane 8 Września 2010 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Szkoda trzeba czekać na nowe stery w wersji 32bit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Zrobilem tescik w heaven 2.1 i w vantage. Na sterownikach 258.96: vantage - high - 12815 pkt, heaven 2.1 - 1136 pkt. Na sterownikach 260.52: vantage - high 13183 pkt, heaven - 1135 pkt. Nie wiem tylko co to jest za opcja (rozwiniete na fotce): Rozwinieto wersje (zaznaczone): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 (edytowane) Z mojej perspektywy sterowniki nic nie zmieniają , grzebali .... i tylko nowy instalator ulepili :lol2: Poza tym powrócił błąd z 59hz , nie działa także opencl. @up to jest dynamic tilling Edytowane 8 Września 2010 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Z mojej perspektywy sterowniki nic nie zmieniają , grzebali .... i tylko nowy instalator ulepili :lol2: Poza tym powrócił błąd z 59hz , nie działa także opencl. @up to jest dynamic tilling Rzeczywiscie, OpenCL nie dziala :blink: Jak sie je ten caly dynamic tilling ? W sieci pisze po angielsku a ja po polsku nie umiem za dobrze :ph34r: Poza tym zrob cos chopie z tym calym OpenCL, bo to jakos zle wyglada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 3dv tez nie dziala :/ metro bench tez bez zmian. nic. czekam na oficjalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 działający link MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service 260.xx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Ptys trochę się spóźniłeś jak zawsze. Link już dawno działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 A sterownik HD Audio jest nowy czy stary z lipca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 (edytowane) A sterownik HD Audio jest nowy czy stary z lipca? Ciebie interesuje strona "nowa wersja". Edytowane 9 Września 2010 przez leven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 (edytowane) Wygląda na nowy. Mógłby ktoś wrzucić sam sterownik audio (np. tutaj www.sendspace.com )? Edytowane 9 Września 2010 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 (edytowane) Sterownik audio-klik- Edytowane 9 Września 2010 przez centy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Dzięki. Niestety bitstreaming HD jeszcze nie działa, mam nadzieję, że im długo z tym nie zejdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 @ Harry Lloyd A jak z 24Hz na tej karcie? Sam się zastanawiam dokładnie nad tym samym modelem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 (edytowane) mam do was pytanie odnośnie msi afterburner i suwaka od napięcia nie mogę dać powyżej 1,138v podnoszę wyżej to zawsze wraca do tej samej wartości czyli 1,138v dlaczego tak ? czy bios może mieć blokadę powyżej tej wartości tego napięcia ?? Edytowane 9 Września 2010 przez rafiki20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 mam do was pytanie odnośnie msi afterburner i suwaka od napięcia nie mogę dać powyżej 1,138v podnoszę wyżej to zawsze wraca do tej samej wartości czyli 1,138v dlaczego tak ? czy bios może mieć blokadę powyżej tej wartości tego napięcia ?? Bardzo mozliwe. Daj bios karty to obejze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 leven a da się ominąć tą blokadę gdyby faktycznie takowa by występowała w biosie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Na forum guru3d -klik- gościu dał linka do sterów 260.52 32bit, ale wrzucił na jakiś chiński chyba serwer i nie wiem o co kaman. Jakieś znaczki a gdzie kliknąć co by ściągnąć nie mam pojęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 leven maż na pm-ce link do mojego biosu zerknij na niego i powiedz co sadzisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 przetestowałem trochę nowe stery i szału nie ma, praktycznie poza nowym instalatorem nie zrobili nic, różnice w wydajności w granicach błędu, jeśli to im zajęło 2 miesiące to niezła beka, wątpię żeby w finalnej wersji coś się zmieniło w końcu to kilka dni do premiery, epic fail Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 A nie ma juz problemow ze starszymi grami i bledami w wyswietlaniu grafiki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piospi Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Bardzo mozliwe. Daj bios karty to obejze. To w takim razie jakie jest maksymalne napięcie dla GTX'a 480? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...