Kowal_91 Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Witam, Mam problem, otóż na kompie P4 2,66GHz, 2x512 ddr2, radeon 9600PRO i płycie głównej asus 775Dual-880Pro włączam komputer, w biosie mogę siedzieć cały czas i restarta nie będzie. Gdy wychodze z biosu i mam do wyboru uruchomienie systemu w trybie awaryjnym, normalnie itp. obojętnie co wybiorę to po 2-3 sekundach jest reset. Dysk sprawdzałem na innym komputerze i normalnie śmiga na tym systemie co jest na nim zainstalowany (XP). Myślałem, że to może coś przez zasilacz w kompie, ale sprawdziłem na innym i także ten sam błąd, czyli restarty. Macie jakieś porady, co mogłoby być przyczyną i jak ją rozwiązać? Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek.M Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Mi w podobnej sytuacji pomogła reinstalacja Windowsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beereq Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Ostatnio miałem podobny przypadek i nie szło uruchomić komputera nawet w trybie awaryjnym. Okazało się, że dysk ma kilka badsectorów. Przeskanowałem HDD regeneratorem, coś tam się ponaprawiało i system ruszył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_91 Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Regeneratorem czyli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beereq Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 http://www.google.pl/search?q=HDD+regenera...lient=firefox-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_91 Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Dzięki wielkie, pomogło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...