Skocz do zawartości
dru8d

Bezprzewodowa Mysz I Klawiatura Z Innych Zestawów Firmy Logitech

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam myszkę firmy Logitech model LX7. Ze względu na to, że rozwaliła mi się klawiatura chcę kupić bezprzewodową, także Logitech. Interesuje mnie czy ktoś ma doświadczenie czy do podłączenia klawiatury (która ma własny odbiornik w zestawie) będę mógł użyć mini odbiornika znajdującego się w zestawie razem z myszką. Od niedawna mam doczynienia z bezprzewodowymi komponentami i nie mam doświadczenia, ale ciekawią mnie takie kombinacje. Jedno więcej wolne gniazdo USB to tez jest argument. Poza tym klawiatury mają takie beznadziejne nadajniki (nie za bardzo mam gdzie go umiejscowić), a nie w kształcie stickera jak myszka (patrz zdjęcie poniżej).

Dołączona grafika

Mini odbiornik od myszki.

Edytowane przez dru8d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam mx 620 i mx air nie działają na jednym odbiorniku ale jak podłacze 2 odbiorniki to działają obie jednoczesnie :)

To akurat to ja wiem, że to będzie działać. Możesz sobie 10 myszek naraz podłączyć i tez będzie działać. Tak jak podłączałem się do laptopa poprzez bluetooth telefonem, jako urządzenie HID i telefon działał jako myszka.

Interesuje mnie tylko czy nadajnik od mojej myszki i np. klawiatura z zestawu EX 110 będą grać ze sobą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To musiałbys sprawdzić oznaczenia na swoim odbiorniku i porównać z tym od EX110. Na allegro często są sprzedawane pojedyncze odbiorniki albo same klawiatury, przy czym podane są na aukcji kompatybilne urządzenia (odpowiednio klawa/mycha i odbiornik).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi