blackrain Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Witam, właśnie wróciłem z zakupów i przywiozłem ze sobą Vigoole C2048, jednak po podłączeniu wydaje mi się, że jeden głośnik gra ciszej. W czym tkwi problem? To normalne, czy coś tu jest nie tak? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 (edytowane) przede wszystkim daj się rozruszać głośnikom.. dopiero jak się wygrzeją usłyszysz jak będą grały. Ale że tak spytam który głośnik jest cichszy? ten zasilany czy ten drugi? Edytowane 11 Lutego 2009 przez ainaruth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackrain Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 przede wszystkim daj się rozruszać głośnikom.. dopiero jak się wygrzeją usłyszysz jak będą grały. Ale że tak spytam który głośnik jest cichszy? ten zasilany czy ten drugi?Ten zasilany. Teraz chyba się rozegrały i jest już dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...