unit1.cpp Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Jak w temacie, filmy o rozdzielczości 1920x1080, tną się do tego stopnia ze nie da sie ich ogladać. Komp jak z sygnatury. Nie uwierzę ze za slaby do HD. Próbowałem chyba wszystkich kodeków, playerow i innego badziewia. KMPlayer w ogole nie daje obrazu. Zużycie proca na poziomie 11%. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapituta Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 http://guru3d.com/article/accelerate-x264-...-the-gpu-guide/ http://downloads.guru3d.com/Media-Player-C...nload-2174.html Ja używam tego plejerka już od dawna i wszystko pięknie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unit1.cpp Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Forbidden You don't have permission to access /Media-Player-Classic-Home-Cinema-(GPU-accelerated)-download-2174.html on this server. Będę bardzo wdzięczny za wrzucenie tego programiku na rapida, bądz gdziekolwiek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 To wrzuc google i pobierz go ze strony projektu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Wejdź np. przez hidemyass.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapituta Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 http://mpc-hc.sourceforge.net/ stronka oficjalna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unit1.cpp Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Dzieki panowie ale dalej to samo ;/ Tnie sie jak szalone. Macie jakieś pomysły jeszcze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Odkręć cpu ramy i grafikę, może głupie, ale ja bym sprawdził. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobot Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Odkręć cpu ramy i grafikę, może głupie, ale ja bym sprawdził. wcale nie takie glupie, u mnie czasami pomimo ze wszystko stabilne to fps spada, mniej pkt w 3dmarku itp, wystarczy pare mhz w dol i juz wszystko ok przykladowo przyy zegarach 850 mam w danej scenie sr 120 fp,s a juz na 860 mam ok 100 pomimo ze wszytko stabilne. tak samo moze byc i w tym przypadku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unit1.cpp Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 (edytowane) Ok już wszystko hula. Sam nie wiem czemu ale ruszyło. Chyba dlatego ze jeszcze raz wyciepnąłem wszystkie kodeki i od nowa wszystko zainstalowałem. Zegary miałem standardowe, sygna trochę nieaktualna ;p Dzieki wszystkim za pomoc :) Edytowane 12 Lutego 2009 przez unit1.cpp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JwR Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 może synchronizacje pionową miałeś wyłączoną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...