hzAAAA Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Problem polega głównie na tym : http://img407.imageshack.us/img407/7202/1212ak0.jpg czemu przy opcji głośnośc mikrofonu nie moge tego paska przesunąć na samą góre? Chodzi o to , jezeli ktos wie co to jest np. TeamSpeak, strasznie słabo mnie słychać . Mikrofon mam oddzielnie ze słuchawkami. Nie wiem moze da sie cos w opcjach jeszcze pokombinowac , zeby zwiekszyc sile tego mikrofonu ??? mam zintegrowana karte dzwiękową stery do dzwięku: Realtek HD Audio dawniej gdy posiadalem sluchawki z wbudowanym mikrofonem, wszystko bylo ok, a teraz....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 (edytowane) Musisz regulowac w team speaku, albo najlepiej przerzuc sie z kolegami na mumble :] Edytowane 11 Lutego 2009 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...