KitKat Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Witam, Mam parę pytań odnośnie resetowania pamięci CMOS. Jeśli podkręcam procesor i w końcu do tego stopnia przesadzę, że komputer się nie włącza, to wtedy należy zresetować CMOS tak? Ok... mogę to zrobić baterią, zworką lub programem(Np. KillCMOS), ale o tym to już wiem(Jak postępować itd.). Po zresetowaniu pamięci CMOS przywracają się poprzednie taktowania, wszystkie standardowe ustawienia, jakie mieliśmy przy kupowaniu sprzętu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Po zresetowaniu ustawienia są takie, jak w fabrycznie nowej płycie głównej, dopiero co wyjętej z kolorowego opakowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 I wszystko jasne, dzięki wielkie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...