Thomas Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Witam, obecnie mam włożoną w komputer GF 7900 GS z chłodzeniem od Cooler Master. Karta wchodzi na 'styk' z kartą sieciową, z racji tego, że jest to komputer z płytą główną prawie "media center" to nie ma innych gniazd żeby tą odległość zwiększyć. Ostatnio karta zaczęła mocno piszczeć i tracić na wydajności (wieszała się na standardowych ustawieniach w Witcherze i Kings Bounty - więc skręciłem ją o 50%- teraz chodzi bez wieszania). Niestety nadal hałasuje, więc musiałbym wymienić chłodzenie - co można kupić na tą kartę, żeby zachować odpowiednią wysokość (chłodzenie ma chyba koło 7-8 milimetrów wysokości) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Nic. Albo HR-03 na plecach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 To chyba najsensowniejsze rozwiązanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 (edytowane) ten aerocool: Kompatybilność: Nvidia seria 6xxx, Ati seria 9xxx :kijem: Edytowane 11 Lutego 2009 przez qrvich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 ten aerocool: Kompatybilność: Nvidia seria 6xxx, Ati seria 9xxx :kijem: Taaaaa... wyczytałeś to na allegro :?: Ja wyczytałem takie coś: "VM-103 ( fanless ) is compatible with GPU spec up to Nvidia Geforce 6 series and ATI Radeon 9 series For GPU spec higher than Nvdia Geforce 6 series and ATI Radeon 9 series , please add one 12cm fan to maximize the performance." A na broszurce reklamowej napisali: "Comatible with ALL VGA cards." :kijem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...