MaZZeo Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 http://www.gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=22260 http://grrr.pl/2009/02/11/aliens-vs-predat...-zapowiedziany/ Data wydania: 2010 Dwie wiadomości. Jedna zła, druga dobra. Dobra to taka, że grę robi Rebellion, twórcy pierwszej części. Zła? To samo studio stworzyło gnioty typu Sniper Elite, czy tez ostatnio Shellshock 2 i Call of Duty 5 na PS2. No ciekawe, zobaczymy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 A co z tym tytułem? Aliens: Colonial Marines Nie będzie go czy jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 co do gniota i SE to musze sie niezgodzic. ale jak robi rebellion to skonczy sie jak na SS2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 http://www.gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=22260 http://grrr.pl/2009/02/11/aliens-vs-predat...-zapowiedziany/ Data wydania: 2010 Dwie wiadomości. Jedna zła, druga dobra. Dobra to taka, że grę robi Rebellion, twórcy pierwszej części. Zła? To samo studio stworzyło gnioty typu Sniper Elite, czy tez ostatnio Shellshock 2 i Call of Duty 5 na PS2. No ciekawe, zobaczymy... Chyba sobie jaja robisz za przeproszeniem :lol2: Grales w to w ogole? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 W sumie to liczyłem, że kiedyś sie 3 część ukaże :) Dwójka była już przeciętna, ale może teraz się popiszą. I też ciekawi mnie co z Aliens: Colonial Marines? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Aliens: Colonial Marines to chyba oddzielny tytuł - szczerze mówiąc czekam na niego bardziej niż na AvP3 ;]. Nie ma co jednak bidolić jak na razie skoro jest tak mało info na temat Avp3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 (edytowane) Hehe, właśnie przeczytałem na tym serwisie o tym: http://tawerna.rpg.pl/Sega-wyda-nowa-gre-A...dator-n5351.php I chciałem temat założyć... Patrzę, a tu już jest. [; W każdym bądź razie - jak gra wyjdzie, to kupuje w ciemno na 100%, od paru lat pierwszą rzeczą jaką instaluje na nowo postawionym systemie jest AvP2, teraz może będzie to AvP3 ^^ Oby był godny tytułu... ;> Edytowane 11 Lutego 2009 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 AvP2 też jest dobra. Głównie misje grane Marines. Te pikanie czujnika ruchu do dziś słyszę. W nocy z słuchawkami na uszach można było nieźle się wystraszyć. Grywalność też na wysokim poziomie. Chociaż nic nie przebije pierwszej części. Na AVP3 czekam z niecierpliwością. Co do Sniper Elite to zdania widzę są podzielone. Ja osobiście uważam ten tytuł za udany. Trochę godzin przy nim spędziłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 To samo studio stworzyło gnioty typu Sniper Elite... Mi tam Sniper Elite się podobało :) , niezła gierka. A co do samego Alienia to mam nadzieję że będzie dobra gierka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Snajper Elite był spoko, moja firma maczała w nim palce przy wersji PL, kto wie - może i AvP się trafi :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Jeśli 3 będzie miałą taki klimat jak w 2 granie marines to będzie dobrze. Do dzis to wspominam. Przechodziłem nim 3 razy. Predatorem to już nie to. No i zobaczymy co wyjdzie lepiej. AvP3 czy Colonial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 co jak co ale gra napewno bedzie lepsza niz filmy ;) btw troche za szybko ten temat, nawet concept artow nie ma, ani pelnej zapowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 No to kolejny tytuł na który warto będzie czekać, dla samego klimatu chociażby. AVP 1 i 2 przeszedłem kilka razy. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=13447 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 WOW. Jestem pod wrażeniem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Mnie tam Elite się podobał, miał w sobie coś. Szkoda tylko że miał tak nieelastyczny silnik że jak jakiś czas temu chciałem go odpalić to się okazało że się nie da, za nowy komputer :lol: Co do obrazków to wyglądają jak skany z gazetki w której zamieszczono artworki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Wygląda spoko. Widać ze scany ale czy artworki ? Nie jest to aż tak dobra grafa jak na render. Ja czekam z niecierpliwością. Tak samo jak na colonial marine ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 (edytowane) Całkiem ładnie sie to prezentuje, jeżeli to faktycznie scany z gry, nie rendery. Edytowane 24 Kwietnia 2009 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Panowie... gry przy ktorych producenci "nie poprawiali" rzekomych screenów z gry moge na palcach jeden reki policzyc... Dla mnie to artworki nie gorsze niz te w Colin DIRT:) pzdr A gra syci...juz sie nie moge doczekac...sluchawki+marine+detektor ruchów..pik.......pik......pik....pik...pik..pik... ^^' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 (edytowane) 3 nowe łobrazki : http://www.actiontrip.com/features/aliensv...dator2009.phtml Wygląda to całkiem smacznie ;> Edytowane 20 Maja 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Wygląda świetnie. Orientuje się ktoś jakie engine będzie?Autorski, czy jakiś Unreal Engine3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zgadłeś ;). To bedzie robione na UE3. Wygląda spoko wiec wystarczy dobry klim plus motion sensor ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodpog Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 (edytowane) A tutaj filmik: http://www.gametrailers.com/video/teaser-t...aliens-vs/49479 :wink: Edytowane 20 Maja 2009 przez bodpog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Nooż 3 sekundy pokazali nie wiadomo czego. :| Z trailerów wygląda nieźle, tylko czy to musi być akurat UE 3.0 :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 A jaki inny ma byc? Ten engine Epic sprzedaje jak cieple buleczki z prostej przyczyny, niesamowicie latwe pisanie multiplatformowych gier a tylko na takie w dzisiejszych czasach devsi dostana kase od wydawcow. Taka prawda Epic wrecz zmonopolizowal rynek silnikow do gier. Kiedys jeszcze Id dawalo rade dzisiaj to podrzedna firma bazujaca na przestarzalym opengl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 W CDAction ponoć grali, pisali bardzo ciepło o tej grze - podobało im się. W żadnej innej grze nie widziałem tak drastycznych animacji finiszerów Cytat, w który autor opisywał to, co predator robił ze swoimi ofiarami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 W CDAction ponoć grali, pisali bardzo ciepło o tej grze - podobało im się.W zapowiedziach to nad każdą grą pieją z zachwytu :) Ciekawe czy Rebellion podniesie się z dołka, bo od pewnego czasu wydaje takie kwiatki ze szkoda gadać … Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Tak, coś właśnie wspominali o tych "produkcjach" od Rebelion'ów. Szkoda, że nie mam przy sobie gazety. O ile dobrze pamiętam, to twierdzili, że sporo osób pracuje przy tej grze - więcej niż przy poprzednich. Podnieść to się ( moim zdaniem ) podniosą. Tak jak czytałem, ekipa CDA już grała ( predatorem ) i było dobrze. Osobiście, wiąże spore nadzieję z tym tytułem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerio Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zapowiada sie interesujaco. Ale juz nie raz okazalo sie, ze jak na cos czekam z niecierpliwoscia to wychodzi gniot... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KnoogeR Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 No mam nadzieję że będę mógł pozrywać kilka nocek jak przy wcześniejszych AvP'kach ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...