yooguruto Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 (edytowane) http://store.steampowered.com/app/34200/ cu on edit: jest tylko tryb mp - deathmatch - mozna grac kzda rasa. Imo napier*&* bez ladu i skladu, 15min i koniec checi do gry. Chyba jednak wolalbym maly skrawek z sp z klimatem. No chyba ze go nie ma i zdecydowano sie wydac 'bezpciowe' demo mp. dobranoc Edytowane 4 Lutego 2010 przez alcen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Potwierdzam - nie wiem jak kogokolwiek ma to zachecic do zakupu pelnej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keniger Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Ściągnąłem sobie demo na steam ale jakoś nie mogę tego odpalić. Nie wykrywa mi żadnego serwera. Co za lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 [gluteus maximus] ... 87% i muszę do pracy iść :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helldud3 Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 (edytowane) udało się komuś wbić na jakikolwiek serwer ?? bo u siebie widzę jedynie szukanie gier .... ;/ edit. udało się lecz dosyć długo mi szukało Edytowane 4 Lutego 2010 przez Helldud3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Czyli to demko, to tylko MP i jeden tryb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Na to wygląda. Prymitywy. Winni dać maksymalnie klimatycznego SP. Jeszcze szukanie serwerów - lol. Niedługo to do pykania w gierkę będzie trzeba podpiąć czytnik kart kredytowych na USB :) Caleb masz już tą wersję dla prasy? Kiedy można się spodziewać recenzji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 (edytowane) Po pracy obczaje, dobrze że tylko 1.2GB ;D Edit: gra jest po polskiemu ;D Edytowane 4 Lutego 2010 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Caleb masz już tą wersję dla prasy? Kiedy można się spodziewać recenzji?Jest 84% procent <_< Nie wiem czy zdołam na podstawie tej wersji napisać reckę, na pewno pomoże mi to przyspieszyć majstrowanie przy artykule, ale chciałbym tez zobaczyć finalny produkt przed wydaniem wyroku :) Spoko, pierw podzielę jednak się z wami spostrzeżeniami :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Ile gra wymaga miejsca i zajmuje na dysku? Dzisiaj ściągać będę na nowym łączu 8mb/s :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 jak steam ledwo zipie to i 8mb nie wyciagniesz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Mi leci 5-6mb/s co nie zmienia faktu, że to i tak jakieś 20-30min i jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak01 Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 a ja na łączu 6mb ciągne 50kb/s - żenada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 (edytowane) Zmień sobie, w menu ustawień łącza, lokalizację z której Steam ma pobierać pliki. Jeśli masz ustawioną Polskę - nie dziwię się. U mnie po zmianie na USA śmiga tak jak powinno. Kto już zagrał - może jakieś screeny? Jak wrażenia? Edytowane 4 Lutego 2010 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak01 Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Zmień sobie, w menu ustawień łącza, lokalizację z której Steam ma pobierać pliki. Jeśli masz ustawioną Polskę - nie dziwię się. U mnie po zmianie na USA śmiga tak jak powinno. Kto już zagrał - może jakieś screeny? Jak wrażenia? Wiem, dopiero po napisaniu posta się już zorientowałem. Zmiana na Finlandię i działa jak natura chciała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Wrażenia takie, że brak dedyków czytaj łączy z serwerem 5 minut, później jeszcze się ładuje, i lubi wyrzucić z serwera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak01 Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Grafika taka sobie, ale przynajmniej wymagania normalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Mnie ciagnie ze steama 2.5 MB/s. 8 min i jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak01 Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Co jest do jasnej ciasnej? Już 2 razy miałem zacząć grę i nagle się wyłączyła nie pozostawiając po sobie nawet żadnego errora. Ehhh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 (edytowane) Ja to nie rozumiem jednej rzeczy... czemu od razu nie wiadomo jaka żenada itp bo sie nie chce połączyć. Zdajcie sobie sprawe że nie jesteście jedynymi ludźmi którzy chcą pograć sobie w demko tej gry... jak mniemam jest ich kilka tysięcy ;) Szkoda że demo to tylko mp... Edytowane 4 Lutego 2010 przez Drozda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak01 Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 I co z tego, że jest ich kilka tysięcy? Co mnie to obchodzi. Jeżeli chcą mnie zachęcić do kupna gry, to na pewno nie takim bublem. Byłem nastawiony na kupno ale już mi się odechciało. Dziękuję, dobranoc. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Searching for games... od kilku minut. Dajcie spokój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 denna grafka, denna rozgrywka, jesli to demo mialo mnie zachecic do kupna, to wyszlo dokladnie na odwrot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 grałem 5 min i 1. grafika na poziomie doom 3. 2. mp to najzwyklejszy w swiecie dm który kompletnie nie przypadł mi do gustu. Straszny nieład, ciężko się połapać gdzie góra, dół, bok, Trafiłem na serwer na którym nikt nie wiedział jak grać więc możecie mieć inne odczucia. 3. Nie można osądzać gry po demie mp, więc mimo wszystko nie zniechęciło mnie to do czekania na pełną wersję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 (edytowane) Granie obcym to niezła rzeźnia dla oczu, gdzie nie skoczę to przyklejam się do każdej ścianki a kamera lata jak szalona. Graficznie nie jest tak źle i myślę że wizualnie gra oddaje klimat AvP, szkoda tylko że taki nędzny tryb nam udostępnili, nudny i chaotyczny. Edytowane 4 Lutego 2010 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Na to wygląda. Prymitywy. Winni dać maksymalnie klimatycznego SP. Jeszcze szukanie serwerów - lol. Niedługo to do pykania w gierkę będzie trzeba podpiąć czytnik kart kredytowych na USB :) Caleb masz już tą wersję dla prasy? Kiedy można się spodziewać recenzji? Na Xboxie już od dawna trzeba kupować zdrapki za coś podobnego do steama więc skąd ten śmiech :P? Jakoś w CS'a za dobrych lat były miliony online tego samego czasu i problemu nie było. Minęło 10 lat i co? I mam czekać 5 minut na serwer, później grać z lagami i modlić się by mnie nie wyrzuciło. Nie mam zamiaru się na to godzić. No dali chyba najnudniejszy tryb i jedną z gorszych map ;) Mam nadzieję, że Single będzie o wiele lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 AvP -> Delete from your local disk... Steam -> Uninstall ++ do zdrowia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 denna grafka, denna rozgrywka, jesli to demo mialo mnie zachecic do kupna, to wyszlo dokladnie na odwrot Przeciez takie ladne "screenshoty" pokazywali jeszcze niedawno :lol2: Moze to nieaktualna beta jak w przypadku BC2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 (edytowane) Helloł bojs :) Ufff, jestem po pierwszym podejściu do kampanii marines z wersji którą udało mi się zdobyć dla prasy i co nieco mogę już chyba napisać. Przede wszystkim, nie jest to żadna kiszka, ale też nie shooter dekady – postawmy sprawy jasno – będzie przyzowity FPS, szczególnie dla maniaków Alienów i Predatorów.. Zacznę może od klimatu be ten, przynajmniej dla mnie, to kwintesencja owej gry. Pocieszające jest, że kampania marines zachowała przynajmniej część dawnej atmosfery. Fakt, AvP z 1999 to niedościgniony wzór, ale i tu klimat potrafi napędzić momentami niezłego stracha. Czujnik ruchów głucho stuka, aby w razie potrzeby porazić uszy mrożącym krew w żyła „ping!” i to jest piękne samo w sobie. Przedzierając się przez klaustrofobiczne tunele, ciemne niczym rodzimi parlamentarzyści (latarka niewiele rozświetla, a flary szybko się wypalają)naprawdę można się wystraszyć. Czasami jakiś gaz syknie złowieszczo z rury, metalowy obiekt upadnie z hukiem, żarówka pęknie lub komputer żałośnie zaskrzeczy. Oczywiście, wszędzie jest pusto, głucho i widać że coś się przez laboratoria przetoczyło z wielką siłą. Ciekawa jest też akcja, gdy przełączając dźwignie kopie nas prąd...po chwili zbieramy tyłek w troki słysząc aktywność czujnika wypowiadając w myślach pytanie - zepsuł się czy nadciągają obcasy? :> Jednak z tego co widzę, AvP ie będzie szedł drogą Call of Duty gdzie wszystko jest wyreżyserowanie- to FPS w bardziej klasycznej linii. Co mnie u marines wkurza, też wymienię żeby było sprawiedliwie. Beznadziejny pomysł ze znacznikami, dokąd należy się udać – mam nadzieję że w ostatecznej wersji da się je wyłączyć bo paskudzą. Zresztą, giera jest liniowa jak 99,9% wszystkich FPS więc pogubić się nie sposób... Na razie nie jest źle - Singiel ma potencjał, zobaczymy czy go dobrze wykorzystano :> PS: Co innego oglądać filmiki, a co innego grać - AvP sporo traci w trybie "Widz". Edytowane 4 Lutego 2010 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 (edytowane) Co mnie u marines wkurza, też wymienię żeby było sprawiedliwie. Beznadziejny pomysł ze znacznikami, dokąd należy się udać – mam nadzieję że w ostatecznej wersji da się je wyłączyć bo paskudzą. Zresztą, giera jest liniowa jak 99,9% wszystkich FPS więc pogubić się nie sposób... Na razie nie jest źle - Singiel ma potencjał, zobaczymy czy go dobrze wykorzystano :> Na tym filmiku z Xboxa ten noob jednak się zgubił... i to w pierwszej planszy :lol: To dobrze, że to nie wyreżyserowany FPS jak CoD ;) Może single nie będzie aż takie zły. Swoją drogą liczyłem na bardziej mroczny klimat, trochę grafika tutaj daje ciała bo cienie w Thief 3 czy w nawet pierwszym Riddicku dawały lepsze poczucie "ciemności". Edytowane 4 Lutego 2010 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...