Gość Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Jakie 200zł? Wersja pudełkowa to 100zł przynajmniej w pre-orderze . http://www.gram.pl/sk5_9Q7eHe8_Aliens_vs_Predator.html A premiera 18, natomiast na steamie 19 bo tam jak zwykle wszystko pojawia się z opóźnieniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Ktoś o kolekcjonerskiej wcześniej pisał a ona 180zł jakoś kosztuje więc mu się pomyliło ;) Jak dla mnie te 99zł to i tak za dużo. Multi mnie trochę rozczarował a jak mówi Caleb single też głowy nie urywa więc poczekam aż spadnie cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Ja też poczekam aż spadnie... do 9.99 zł w Biedronce. Kolejny znany tytuł spartaczony ;( Na razie tylko MP, ale obawiam się i po SP niskiej jakości rozgrywki. Oby takie tytuły jak Mafia 2, Alan Wake czy Bioshock 2 były zdecydowanie lepsze. Bardziej grywalne. Jak niektórym może już wiadomo dla mnie głównie liczy się teraz SP. MP mnie coraz mniej interesuje. Zresztą od tego to ja mam znane sprawdzone tytuły do których czasem wracam (bf2, cod2, cod4) Bez użerania się z jakimś tam IW.net;em i innym ustrojstwem i martwieniem się czemu mnie wywala z serwera, albo czego nie mogę wbić na dany serwer, albo czemu MP jest takie kiepskie. Po prostu zależy mi na tych 10-12 godzinach porządnej rozrywki w trybie jednego gracza lub (ewentualnie) co-op. ( GoW, RE 5 dobrze wspominam). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 A mi się gra troszkę podoba. Chociaż dla mnie gra predatorem jest bardzo chaotyczna. A sama rozgrywka jest źle zbilansowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Ale dla tych co lubią klimaty L4D to taki coop może być naprawdę dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 No cóż AvP3 MP trochę mnie zawiódł ale mam nadzieję, że Natural Selection 2 pokażę klasę, pierwszy gameplay dziś wyszedł http://ve3d.ign.com/videos/61817/PC/Natura...-Gameplay-Movie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuey Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 http://ve3d.ign.com/videos/61817/PC/Natura...-Gameplay-Movie hahaha. usmialem sie nawet. co do avp to oczywiscie gra jeszcze nie wyszla a wszyscy juz wiedza najlepiej ze jest do [gluteus maximus] itd. sam pogralem kilkanascie razy kazda postacia i to co moge powiedziec to bardzo podoba mi sie rozgrywka alienem (nie liczac klinowania sie w niektorych miejscach) skradanie sie i szybkie akcje to lubie. predator oczywiscie duzo gadzetow ale tez szybko ginie od karabinu marine dlatego proponuje nie zrzedzic do czasu zagrania w pelna wersje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Ja też pograłem chwile ale tylko obcym i troszkę się zawiodłem. Gra może nie będzie taka słaba ,ale liczyłem, że chociaż troszke będzie podobna do AvP a tu ZONK. Alien to jakiś taki słabawy tutaj, ginie bardzo szybko i aby zabić takiego Marines trzeba się troszke namęczyć. I tak jak ktoś pisał brakuje możliwości wyboru rodzaju ataku obcego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Ja mam takie wrażenie, że klasy zostały tak zbalansowane, że predator łatwo zabija alieny, alienem łatwo zabić marines a marines jest dobry na predatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 tak, to zdecydowanie. Predator jakiś słaby był w porównaniu do aliena, łatwiej mi się przedatory zabija marines, i to zdecydowanie. :D Nie mogę się do czekać SP :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 GameInformer Ocena 5.75 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 GameInformer Ocena 5.75Zarzuć linkiem. 5,75 na 10 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Na gameinformer nic takiego nie znalazlem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 http://gamegrep.com/showimage.php?pos=1&newsid=29601 Ocena wersji konsolowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 No to ze spokojnym sumieniem zamawiam Bioshocka 2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 (edytowane) Bardzo złym rozwiązaniem było demo MP.... Nie wiem sam co myslec, na codzien pogrywam w Quake Live, wiec w AVP3 multi jest straszny...^^, ale wiekszosc narzekań teraz bierze się z braku umiejętności grania poszczególnymi klasami....jednak już w multi człowiekowi ciary wychodzą gdy grając marinsem musi się zmierzyć z dwoma alienami:) Poczekam na recke fulla... Mam nadzieje jedynie ze grafa bedzie w full choć odrobinę lepsza:) Edytowane 7 Lutego 2010 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Aliens vs. Predator DEMO тест GPU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Ocena wersji konsolowej.Ależ syf :( Liczyłem na konkretny tytul, a wyszla jakas niedorobiona kaka. Poczekam na recke na GS, ale zdaje sie, ze 200 zeta zostanie przeznaczone na cos innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malybenek Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Przecież to demo, w które gramy jest z czerwca 2009. Ślicznie umiecie oceniać gry :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 (edytowane) Kampania Predatora zaliczona, generalnie podobała mi się mniej niż zmagania Marines, ale polowanie na ludzi momentami przybiera filmowy wydźwięk - czaimy się w koronach drzew, używamy skanera, nasłuciach!emy, po czym następuje długi skok i nadziewanie delikwenta lub dekapitacja :) Szkoda tylko, że skoki tak bezczelnie ograniczono do konkretnych punktów co zabija swobodę ruchów. Poniżej porcyjka screenów z Pred-Party: Edytowane 7 Lutego 2010 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Na razie ze screenów wygląda IMHO średnio. Gdy wyjdzie SP demo zobaczę jak sobie poradzi - nie chce mi się marnować czasu na MP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Czasu nie zmarnujesz, po prostu stracisz. Denne połączenia 5 minut trzeba poczekać... myślę że ta gra będzie tylko dobra do Single. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Nie wiem o co chodzi z tymi polaczeniami...mi to zajmuje raptem minutke, dwie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 hmm jak dla mnie grafika wygląda bardzo dobrze :) w sumie i tak interesuje mnie tylko tryb singiel :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 http://gamegrep.com/showimage.php?pos=1&newsid=29601 Ocena wersji konsolowej. tragiczna jest ta recenzja, wystarczy przeczytac co ten debil napisal o predatorze :D, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Biorąc pod uwagę fakt, że psxextreme wrzucił ocenę wstępną 8+, to do recki powyżej podchodzę z dużym dystansem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 No dajcie spokój. Gra napewno nie będzie na 5.75. Nie wiem nawet czy to nie jest umyślne podsycanie atmosfery, a poza tym macie wstępną ocenę/opinię od Caleba :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Ocena 5.75 to jakies nieporozumienie, skoro 10x gorsze gnioty dostawaly po 6-7 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Nie wiem o co chodzi z tymi polaczeniami...mi to zajmuje raptem minutke, dwie... Mi dzisiaj nawet szybciej. Co prawda na serwerze biegały 4 osoby co jest lekkim nieporozumieniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...