konkurs Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 (edytowane) Ten Marines to nadludzie??!! <_< Bo pierwszy raz spotykam się z tym, żeby ręką blokować ostrza Predatora i szpona Aliena A "wizje" Predatora zdecydowanie bardziej podobają mi się w AvP 2. I nie pamiętam, czy czasem nie było ich więcej... Wydaje mi się, że w AvP2 były bardziej realistyczne i zgodne z filmem... Edytowane 8 Lutego 2010 przez konkurs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Było więcej wizji, ale wątpię by się w grze przydały. termofizia, i ksenomowizja wystarczą raczej załkowicie. W avp2 była jeszcze predatorowizja. [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 (edytowane) Wiem, że nie były przydatne, ale chodzi o sam fakt okrajania możliwości Predatora w stosunku do poprzedniej części, bo wychodzę z założenia, że sequel to "więcej i lepiej", czyli rozbudowa starych elementów, danie nowych rzeczy i dopieszczenie tak produktu, aby nie było błędów takich samych jak w prequelu lub pochodnych. A mimo, że nieprzydatne są w większości czasu, to i tak mi się podobał ten "różnokolorowy" tryb wizji (jaki to był to wyleciało mi z głowy ;p ), a w AvP3 to wszystko takie jakieś bure, ciemne jest. PS. Jakie były lamenty, że w Doomie 3 było za ciemno... a AvP3 wcale jaśniej nie jest, a rzekłbym, że jest nawet ciemniej, a latarka daje tyle światła, co nic. Edytowane 9 Lutego 2010 przez konkurs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 Jeżeli jest coś niepotrzebne, to po co to robić? Imo Predatorowizja mi się w ogóle w AvP2 nie przydała (no poza faktem że lubiłem patrzeć gdzie sobie idą jak już znikną). Bure i ciemne? Hym. Dzięki temu gra jest dobra pod względem dreszczyku... Gdyby to było kolorowe jak np. pierwszy Far Cry, to bym podziękował... naprawdę. Moim zdaniem ta gra ma potencjał pod względem wczuwania się. Gramy predatorem - stańmy się nim. Skradajmy, po cichu wroga załatwiajmy, kolekcjonujmy czachy. Polujmy... alienem - ataki z zaskoczenia, najlepiej podchodzić po cichu. Marine - Wsłuciach!my się dobrze w czujnik pulsu... :D Imo gra SinglePlayer będzie niezła. Wyczaiłem wszystkie najlepsze smaczki z tego multi, praktycznie wszystko co chciałem zobaczyć, i jestem na Tak. Kupię tą grę, bo będzie tego warta. Multi mnie mało interesuje, chyba że zrobią takie jak w AvP2 - do którego zresztą czasem wracam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 (edytowane) Co zrobić aby móc w demku AvP3 grać alienem, a nie tylko marine? i co zrobić aby mi koreance nie darli mordy w głosnikach przez głupiego steama? Gra u mnie jak dotąd ma 2/10. Edytowane 10 Lutego 2010 przez Pussik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 Wybierasz klase, klikając na znaczki (tam gdzie widać zdjęcie) dla danej klasy...a jak wybierzesz to READY i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 Dzięki. Już mi się jakoś udało, ale ta gra jest gniotem. :| O ja pierdziele, dawno w nic gorszego nie grałem, już FarCry2 był niebo a ziemia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 Przypominam, że demo to wersja z 2009 roku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 (edytowane) Troszkę irytuje mnie gadanie paru osób. Panowie demo to jak mniemam wersja wczesna beta albo późna alfa - że się tak wyrażę. Wstrzymajmy się z ocenami do pełnej wersji :) Jedyne opinie można brać pod uwagę, to opinie kolegi Caleb. Edytowane 10 Lutego 2010 przez Drozda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 Jeżeli jest coś niepotrzebne, to po co to robić? To, że Tobie jest to niepotrzebne, to nie znaczy, że innym nie jest to raz, a dwa... to skoro było to w poprzedniej części, to po co ograniczać możliwości gracza... Bure i ciemne? Hym. Dzięki temu gra jest dobra pod względem dreszczyku... Gdyby to było kolorowe jak np. pierwszy Far Cry, to bym podziękował... naprawdę.W AvP2 wizje były kolorowe, a jakoś klimatem przebija każdą grę, która powstała po AvP2 moim zdaniem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 nie generalizujmy. Kazdej nie przebija, ale wiekszosc. Trzeba poczekac na single player. Moze byc dobry jak to caleb sygnalizowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 (edytowane) Review (PS3), ale na pc-ta zapewne będzie to samo. Edytowane 11 Lutego 2010 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumin027 Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 (edytowane) eeee tam AvP3 shower Edytowane 11 Lutego 2010 przez mumin027 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 (edytowane) Review (PS3), ale na pc-ta zapewne będzie to samo. Tylko że na PieCu bardzo dobry konsolowy FPP jest co najwyżej dobry ... Edytowane 11 Lutego 2010 przez Aquarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 (edytowane) This game will unlock in approximately 3 days and 23 hours Mam nadzieję, że zrobią preload ;) Edytowane 15 Lutego 2010 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Kurde, nie wiem, czy jest sens kupować tą grę. Niby demo MP pokazywało, że gra ma "klimatyczny" potencjał, a recenzje są różne, choć te negatywne są pisane przez mało kompetentne osoby, które albo dawały gniotom wysokie oceny albo nie lubiły serii AvP czy też w ogóle klimatów sci-fi. No i wiele razy wpadłem na tym, że recenzenci rozpływali się na jakąś grą, a mi ona nie przypadła do gustu i odwrotnie :/ a będzie jakieś demo single player? Ale z nowszej wersji gry niż MP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Skoro demo jest betą z 2009 r. to jaki sens miało w ogóle go wypuszczać? Dla mnie demo gry to jej reklama. W tym przypadku to antyreklama niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Gdy zasiadałem do demaMP, byłem podekscytowany jednak tylko się rozczarowałem, a to dlatego, że wszyscy tylko bezinteresownie napierdalali we wszystko co się rusza, gdy pograłem trochę dłużej, sytuacja odmieniła się o 180stopni. Klimat jest świetny ale tylko wtedy gdy gramy z doświadczonymi graczami. Największe wady dema: -FF i fragi za zabicie członka własnej rasy -.- -punkt widzenia Aliena, przy szybkich skokach nie da się ogarnąć, -predator jest "widzialny", -słabe zróżnicowanie broni marines. -większa liczba graczy(aliens i marines) dałaby lepszy klimat, Ogólnie widzę potencjał na bardzo efektownego singla... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Kolejna recenzja @ avp.org.pl Smuci długość rozgrywki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 (edytowane) http://www.esl.eu/pl/avp/nagrody/ :arrow: no chyba ich po*****o :lol: Nie ma to jak organizować turniej w demo z 2009 roku :D Edytowane 16 Lutego 2010 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Ch*** z tym X360 do zgarnięcia ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Recenzja od GS http://www.gamespot.com/xbox360/action/ali...tle/review.html http://www.gamespot.com/xbox360/action/ali...deo-review?hd=1 Wow przeciętnie bardzo ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Czekalem na recke na GS i mimo, ze nie spodziewalem sie wysokiej oceny, to 5.5 mnie lekko zaskoczylo. Wychodzi na to, ze AvP3 przebija nawet odnawiane parokrotnie wedliny z Constaru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Da się jakoś blooma wyłączyć przy szybkich ruchach myszką? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 To jest na ue3 także wszystkie możliwe ustawienia znajdziesz w pliku , gdzie są zapisane wszystkie ustawienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 (edytowane) To co ten steam wyprawia to jakaś kpina... Dzisiaj odebrałem swojego preordera z GRAM.PL, wrzucam płytkę, aktywowałem grę... i co? No wyświetlił sie komunikat że nie mogę gry zainstalować bo nie było premiery... :mur: Edytowane 17 Lutego 2010 przez Drozda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Proponuje, zebys zadal to pytanie we wszystkich topicach z pierwszy 3 stron tego dzialu. Przeciez dobrze wiesz, ze pojdzie wszystko co wrzucisz na ten konfig wiec po co zadajesz glupie pytania? Moze jeszcze dorzuc, ze interesuje cie tylko 640x480 to juz bedzie komplet <_<Wcale bo nie! ...do maxa wymaga dx11 :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Dooobra, recka skonczona - ale chyba dopiero w poniedzialek pojdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 To co ten steam wyprawia to jakaś kpina... Dzisiaj odebrałem swojego preordera z GRAM.PL, wrzucam płytkę, aktywowałem grę... i co? No wyświetlił sie komunikat że nie mogę gry zainstalować bo nie było premiery... :mur:Ustawić download na usa albo coś w tym stylu? U nich premiera już była, może to coś da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...