kazek Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Na wstępie- JESTEM ZIELONY w te klocki i mam pytania :mur: - pomóżcie : - chce zrobic, używając Nero 9, kopie zapasową systemu, ale nie wiem, które to pliki na C wchodzą w skład systemu. Zgrywając cały C, to moze-zdaniem laika- byc bardzo duze objetościowo. Jakie działania przyjąć, ktore pliki zaznaczać, aby mieć w razie awarii mozliwość odtworzenia - skopiowania. @x doświadczyłem juz wizyty "speca" , który instalowal mi system za duze pieniadze i nie chcę spotkac sie z tym ponownie. -I jeszcze jedna prosba( moze nie w tym miejscu byc powinna, ale ...), wgrałem AlPlayera, póxniej go wykasowałem i teraz nie mogę otwierać załączników w Outook EX umieszczonych pod spinaczem. Otrzymuje komunikat" że nie jest kojarzony program umożliwiajacy otwarcie np jpg." Odsyła mnie do Opcji folderów w Panelu sterowania. I problem w tym, ze ja nie wiem co w nich i gdzie zrobic- zaznaczyc, odznaczyć ., aby przywrócic otwieranie "spinacza" do wersji Windowsa MP .Thx :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Takie płyty to wykonuje się na samym początku, kiedy system jest czyściutki. Teraz to jest już raczej za późno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...