Feris Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 (edytowane) Witam Planuję zakup płyty AM2+ i jakis dobrze współpracujacych z AMD pamięci RAM 2x2GB. Na tą chwilę jako procesor myśle wrzucić Athlon X2 6000+, a w przyszłości wymienić na 4 rdzeniowego phenoma II. Jaka płyta i ram najlepiej nadaly by się do takiej operacji. Przejrzalem juz wiele tematow w kwestii zestawow i niestety już się kompletnie pogubilem. Na mb i ram jestem w stanie przeznaczyc jakies 700 zł. PS. Przepraszam nie ten dział, mial być post w Co Kupić. Jesli to możliwe prosze moderatora o przeniesienie tematu w odpowiednie miejsce. Edytowane 12 Lutego 2009 przez Feris Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.B Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 w obecnej sytuacji nie lepiej Ci kupic sobie 7750 kupic albo 8450 phenoma x3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Ja tak zrobiłem i kupiłem na wyrost biostara TA790GX i pamięci G.Skill 1066 cl5. Podzespoły na wyrost do obecnego konfigu bo później przejdę na procesor 45nm energooszczędny i wydajny. Zobaczymy na koniec produkcji dla tej podstawki jakie będą ceny i promocje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...