Kobrowisko Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Witam. Od wczorajszego wieczora walcze z (przypuszczam) blasterem. Do końca jednak nie jestem pewien co to jest. Objawy jak pare lat temu przy pierwszym pojawieniu sie robala. To znaczy pojawia się okienko z odliczaniem i system sie zamyka. Pomyslałem sobie no problem (mam ciągle fixa na blastera) uruchomiłem fixa i zrobiłem skana plików i nic. Fix nie chce się zainstalować bo twierdzi ze SP2 ma już nowszą łate. A blaster jak siedział tak siedzi. Ktos poradzi jak się go pozbyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Zamknij porty przy pomocy wwdc.exe, nastepnie daj log z combofix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Zamknij porty przy pomocy wwdc.exe, nastepnie daj log z combofix.Wyczyściłem wszystko przy pom. hijackthis ale niestety dalej to samo. Chyba mnie czeka reinstalka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Nie pisalem nic o hijackthis, wiec albo wykonasz co napisalem albo nie zasmiecaj forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...