sadbre Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Witam! Komputer jak w sygnaturce sterowniki powyżej 180.48 mają problemy z trybem 2d i 3d np najnowsze 182.05 beta wszystko chodzi niby elegancko w win w 2d aż do momentu włączenia komunikatora tlen wtedy po włączeniu okna rozmowy karta wchodzi w tryb 3D i jest tak do momentu aż nie wyłączę tlena... próbowałem z innym komunikatorem ale to samo, i nie powiem bo jest to dosyć drażniący kłopot. Na sterownikach 180.48 wszystko działa ok.A wiadomo że nowsze mają więcej optymalizacji dla nowych gier(w które akurat gram) i nie wiem jak ten problem rozwiązać. Chciałem stworzyć profil 2d w EVGA Precision ale tam nie mam pojęcia jak dać niższe zegary dla gpu niż 435MHz(niżej się nie da) bo chciałem mieć profil taki jak w 2d czyli GPU 300 Sharedy 602 Mem 100...ma ktoś jakiś pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misquamaqus Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 A co ze sterownikami 181.22 ?... http://www.nvidia.pl/object/winxp_181.22_whql_pl.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadbre Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 181.20 i 181.22 też mają ten błąd, tak jak pisałem dopiero 180.48 dobrze działają i wcześniejsze.Te nowe bety niby ok ale właśnie przy włączeniu tlena(próbowałem też aqq i gg nowe) karta wchodzi w tryb 3d i dopiero wraca do 2d gdy wyłączymy komunikator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misquamaqus Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 A te stery : http://files.filefront.com/XTreme+G+18520+...;/fileinfo.html U mnie sprawuja sie znakomicie. Niestety nie mam tlena tylko gg. Zreszta sprawdz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...