TiGeR5 Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Panowie jestem posiadaczem takiego zestawu 2x2GB http://www.proline.pl/sklep.php?prodid=GEIL+4GB+DDR2+1066+B Ostatnio jednak stwierdziłem, że czas najwyższy zadbać o jakieś mądre chłodzenie dla tych kostek - i tutaj moja prośba: Proszę o propozycje mądrych radiatorów na te kostki - całkowity koszt 2 sztuk powiedzmy około 100zl. Z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilcek Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Panowie jestem posiadaczem takiego zestawu 2x2GB http://www.proline.pl/sklep.php?prodid=GEIL+4GB+DDR2+1066+B Ostatnio jednak stwierdziłem, że czas najwyższy zadbać o jakieś mądre chłodzenie dla tych kostek - i tutaj moja prośba: Proszę o propozycje mądrych radiatorów na te kostki - całkowity koszt 2 sztuk powiedzmy około 100zl. Z góry dziękuje. Ja brałbym Thermalright - HR-07 L lub HR-07 H. Można spokojnie wyrwać za 100zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 http://forum.purepc.pl/Pamieci-RAM-f29/Rad...am-t285589.html Milego czytania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mach82 Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 takie pytanie ode mnie - po co w ogóle chcesz ładować radiatory na te pamięci? Bo szczerze mówiąc ja nie widzę żadnych plusów z radiatorów dla tych dragonów. Szkoda kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 (edytowane) Mozę lubi je woltowac ? :D Bierz Arctic RC i spokój nie za drogo a coś to da :P TR bym sobie odpuscil Edytowane 14 Lutego 2009 przez Ns5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Mozę lubi je woltowac ? :D Bierz Arctic RC i spokój nie za drogo a coś to da :P TR bym sobie odpuscil Naprawde uwazasz ze dla napiecie >2.2vdimm trzeba kupowac zelastwo na kosci? Coz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Wolno obrotowy wentyl wyjdzie taniej niż złom na ramy. Jak na mój gust efekt taki sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 A nawet lepszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mach82 Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 (edytowane) biorąc pod uwagę fakt, że te dragony to moduły niskonapięciowe (wyższe napięcie niż 2.1V nie poprawia możliwości OC), to sens kupowania jakichkolwiek radiatorów jest bardzo mocno wątpliwy. Przy modułach wysokonapięciowych lub tych mocno się grzejących raczej bym wybrał dodatkowy nawiew, niż pseudoradiator typu blaszka. Edytowane 14 Lutego 2009 przez mach82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Naprawde uwazasz ze dla napiecie >2.2vdimm trzeba kupowac zelastwo na kosci? Coz..na stronie pisze 1.9-2.5 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peczuss Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Moje geile z sygnaurki mocno się grzały.. kupilem ARCTIC COOLING RC i są zimne pomimo wysokiego taktowania. Szczerze moge Ci polecic...! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...