looki Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Słyszałem już wiele razy że rekompilacja kde pszyspiesz jego działanie czy ktoś moze mi powiedzieć jak to sie robi ?? dzięki za ewntualne linki albo cuś w tym stylu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 www.kde.org konsole.kde.org/konstruct/ www.kde.pl www.google.com Ja recznie kompilowalem, sciagalem Qt, kdelibs, kdebase i kilka rzeczy, od ktorych jest to zaleznie i kompilowalem podlug instrukcji w pliku INSTALL zawartym w kazdym archiwum zawierajacym zrodla KDE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Tylko nie wiem co ma w topicu jajko do kompilacji kde ;] A jak kompilować było na kde.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...