aeMaeTH Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Witam, Poszukuje sprawdzonego routera, na ktorym bedzie stabilnie dzialala siec zlozona z komputerow podpietych na kablu jak i laptopow na wifi (max 8 komputerow na raz). W tej chwili posiadam jakis stary router Planet, ale trzeba go zmienic, bo zmienilem uslugodawce na Netie na linii TP :) Wstepnie wybralem Linksys WAG54GP2-E2, ale troche droga ta zabawka <_< Bardzo prosze o Wasza opinie i inne propozycje :rolleyes: Router MUSI posiadac: - modem ADSL - bramke VoIP - WLAN (WiFi) Pozdrawiam! ps. zakladajac ze mam Netie (Annex-B) na laczu TP, a neostrada dziala na Annex-A, to na ktorym standardzie powinien dzialac kupowany router? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1004a Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 zainteresuj sie sinus-em 500 tani, dobry, annex a i b, voip, wifi, adsl wada tylko 1 wejscie/wyjscie lan. jesli interesuje ciebie tylko wi fi to jest ideal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 ps. zakladajac ze mam Netie (Annex-B) na laczu TP, a neostrada dziala na Annex-A, to na ktorym standardzie powinien dzialac kupowany router? :unsure: Jeśli masz Netie na kablach Neostrady to powinieneś miec Annex-A, Annex-B jest na kablu Neti, tak przynajmniej wyczytałem bo też przymierzam się do kupna routerka z wifi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...