Sadzik Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Witam, szukam osoby ktora pomoglaby skompletowac mi zestaw komputerowy, narazie co mnie interesuje to: - Intel 2,6 core2duo - 2gb ramu - dysk 320 (chyba ze sugerujecie wiekszy, nie wiem ktore teraz sie najbardziej oplaca kupic) - mobo - karta dzwiekowa, pewnie sound blaster, ale nie wiem co teraz jest w modzie ;P - karta grafiki (bez fajerwerkow, ani nie gram, ani nie bawie sie grafika, po prostu ma miec wyjscie dvi i obsluzyc ten sprzet) - zasilacz - nagrywarka dvd wszelkie sugestie co do marki i rodzaju sprzetu mile widziane, pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Popularne na forum są fusy... Podaj kwotę to coś złożymy. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadzik Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 nie mam okreslonej kwoty, jednak interesuja mnie produkty z przedzialu cost-effective, nie zalezy mi ani na OC ani na graniu w najnowsze gierki ;) jedynie co potrzebuje to procek taki jak podalem i 2gb ramu, reszte nie wiem jak dobrac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 No tak ale płytę można za 200zł kupić lub za 500zł, poza tym czemu koniecznie Intel ? Bardziej opłacalne jest kupienie AMD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadzik Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 (edytowane) potrzebuje procesora ktory bedzie posiadal wydajnosc tego, ktory wymienilem ;) jesli AMD sprosta to nie mam nic przeciwko, a co do plyty to zdaje sobie z tego sprawe i chcialbym taka ze srodkowej polki, na pewno sa jakies bestsellery, ktore mozna smialo polecic za niewygorowana cene, z gory dzieki za pomoc ;] a, do zestawu jest monitor 26", jesli to ma jakies znaczenie przy karcie... ;] Edytowane 13 Lutego 2009 przez Sadzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 (edytowane) Nie współpracujesz z nami... E5200 EP31-DS3L lub P5QL-E 2GB DDR2 Kingston HyperX AAKS Xonar MC350-ATX Samsung SH-223F EDIT Jeszcze grafa. HD4350. Edytowane 13 Lutego 2009 przez dzikidaniel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadzik Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 ok, sprecyzuje, 1400zl na calosc, narazie co mam to E4500 - 350zl (aukcje z allegro) 4GB DDR2 Kingston HyperX - 250zl CAVIAR 320GB SATAII - 210zl SB Audigy - 100zl HD4350 - 150zl SAMSUNG SHS-223F - 80zl obudowa Antec Three Hundred - 210zl chieftec 350W - 150zl razem: 1500 potrzebuje jeszcze pomocy z plyta glowna na ktora mam: 300-400zl, pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 E4500 za 350zł? Straszną głupotę byś zrobił. Za tyle znajdziesz E5200... Płyt do wyboru kilka. Wejdź np. w przyklejone tematy i coś wybierz. Od EP43 po P5QL-E. Chociaż jak nie kręcisz to bym kupił jakąś mATX i do niej małą budę. Nie chiftec a MC350-ATX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...