Forrestal Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Hejka :) Taka mysl mnie naszla, mam pod reka Antka P182. Zajebista obudowa jak dla mnie ale przydaloby sie pare modyfikacji zrobic. Sam nie mam na to czasu a moze i zdolnosci ku temu dlatego przychodze do was z tym ;) Czy ktos bylby w stanie wykonac moda dla mnie? Odplatnie ma sie rozumiec. Zebyscie nie zadawali zbednych pytan to w gre wchodzi wypiaskowanie budy od srodka i wymalowanie na nowo. Powycinanie zbedych rzeczy i byc moze pomalowanie od zewnatrz aerografem choc do tego ostatniego sie wacham :P Ktos by sie tego podjal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Dasz komuś 500 zł na ręke + materiały to pewni ci zrobi ale wątpi żeby ktoś miał czas po 2 musiał byś mieć konkretny projekt z wymiarami (bardzo dokładnymi) i może nie wyjść jak to zakładałeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...