G@wel Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Jaka klawiature polecacie... musi byc cicha, i w miare tania.. nieche zadnych bezprzewodowych:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Nie napisałeś, czy zwykła, czy ergonomiczna, czy zależy Ci na dodatkowych klawiszach multimedianych, czy nie... Na allegro za około 50zł były onegdaj czarne, proste klawy Compaq z klawiszami multimedialnymi. Porządna, ładna klawera za niewygórowaną cenę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 te najtansze logitechi sa fajne ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Moj bracik nabyl teraz za 60 pln Logitecha czarnego z podpurka pod nadgarstki. Jest pare klwiszy multimedialnych i pracuje bardzo cichutko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 ja kupilem logitecha za 60 pln z podporka na nadgarstki i z trzema przyciskami funkcyjnymi ale z tego co sie orientuje to teraz sa za 70/70pare z wieloma przyciskami funkcyjnymi. Ze swojej klawy jestem naprawde zadowolony :D pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Ja przypadkiem kupilem klawiatorke "Chickony", standardowy rozklad klawiszy, zadnych dodatkowych procz tych do usypiania itp, dalem za nia 30 zeta, miala byc przejsciowa klawiatorką, ale postanowilem ze przy niej zostane, swietnie sie na niej pisze, klawisze sa cichutkie i maja idealna jak dlamnie miekkosc, kazdy kto domnie przychodzi i ma z nia stycznosc jest zaskoczony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Ja przypadkiem kupilem klawiatorke "Chickony", standardowy rozklad klawiszy, zadnych dodatkowych procz tych do usypiania itp, dalem za nia 30 zeta, miala byc przejsciowa klawiatorką, ale postanowilem ze przy niej zostane, swietnie sie na niej pisze, klawisze sa cichutkie i maja idealna jak dlamnie miekkosc, kazdy kto domnie przychodzi i ma z nia stycznosc jest zaskoczony :) dobrze gadasz... mam klawiature CHICONY od 1996 roku, ergonomiczna bez zbednych dodatkowych klawiszy, cicha, swietnie sie na niej pisze... jeszcze niedawno widzialem identyczne w sklepach (roznily sie tylko kabelkiem te nowe maja juz ps2), odpinana podstawka na nadgarstki, wtedy robi sie calkiem mala i zgrabna ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kod Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Wiekszosc klaw Logitecha jest spoko tylko ze najlepsza jakosc za duze pieniadze,ostatnio uzywam zwyklej klawy Media-Tech za 35zl czarna i tez nie jest zla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Ja mam taka (oczywiscie microsoft to musi byc spiepszone: droga i glosna... nie polecam... (ehh ten microsoft....) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Klawiatura Logitech - Delux Access, okolo 60zl (podporka pod nadgarstki, kilka dodatkowych przyciskow f., skok klawiszy w sam raz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Logitech Internet Navigator czy jakos tak :) czarna, tylko kosztuje cos koo 150 zeta moze troszke drogo ale mysle ze warto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...