Skocz do zawartości
G@wel

Pomozcie wybrac

Rekomendowane odpowiedzi

Nie napisałeś, czy zwykła, czy ergonomiczna, czy zależy Ci na dodatkowych klawiszach multimedianych, czy nie...

Na allegro za około 50zł były onegdaj czarne, proste klawy Compaq z klawiszami multimedialnymi. Porządna, ładna klawera za niewygórowaną cenę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja kupilem logitecha za 60 pln z podporka na nadgarstki i z trzema przyciskami funkcyjnymi ale z tego co sie orientuje to teraz sa za 70/70pare z wieloma przyciskami funkcyjnymi. Ze swojej klawy jestem naprawde zadowolony :D

pozdrav

Lagier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przypadkiem kupilem klawiatorke "Chickony", standardowy rozklad klawiszy, zadnych dodatkowych procz tych do usypiania itp, dalem za nia 30 zeta, miala byc przejsciowa klawiatorką, ale postanowilem ze przy niej zostane, swietnie sie na niej pisze, klawisze sa cichutkie i maja idealna jak dlamnie miekkosc, kazdy kto domnie przychodzi i ma z nia stycznosc jest zaskoczony :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przypadkiem kupilem klawiatorke "Chickony", standardowy rozklad klawiszy, zadnych dodatkowych procz tych do usypiania itp, dalem za nia 30 zeta, miala byc przejsciowa klawiatorką, ale postanowilem ze przy niej zostane, swietnie sie na niej pisze, klawisze sa cichutkie i maja idealna jak dlamnie miekkosc, kazdy kto domnie przychodzi i ma z nia stycznosc jest zaskoczony :)

dobrze gadasz... mam klawiature CHICONY od 1996 roku, ergonomiczna bez zbednych dodatkowych klawiszy, cicha, swietnie sie na niej pisze... jeszcze niedawno widzialem identyczne w sklepach (roznily sie tylko kabelkiem te nowe maja juz ps2), odpinana podstawka na nadgarstki, wtedy robi sie calkiem mala i zgrabna ;)

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...